16 haftalık olduk sizler ne zaman alışverişe başladınız en uygun zaman nedir
Ne Zaman Alışverişe Başladınız? 🛍️🎀
ilknurkalayci 25. Haftada başladım
ilknurkalayci bende 16 haftaligiz ama 20. Haftadan sorna başlarım büyük bir ihtimalle
ilknurkalayci indirim olduğu her an 😂
ilknurkalayci 20 haftalarda başladım her ay zıbın uygun ne bulursam aldım köşeye attım en son eşimle e ebebekten baya alışveriş yaptık 31 haftalık oldum geriye tek büyük eşyalar kaldı onlarda gelecek ay geliyor
ilknurkalayci ayrıntılıdan sonra başlamıştık biz 21. Haftadan sonra dün de kıyafetlerini yıkadım üşenmediğim bi zaman ütüleyeceğim 😅
ilknurkalayci 16. Haftada bebek odası siparşi verdik 20 de benek arabasını aldık sonrasında yavaş yavaş kıyafet alışverişine başladık.
ilknurkalayci 11 haftamda başladım sanırım her ay liste yaptım aldım çok iyi oldu
ilknurkalayci şimdiye kadar ufak tefek birkaç birşey aldık büyük ihtiyaçlar dışında ama genel alışverişe 24.haftada başlayacağız 😌
ilknurkalayci 29 haftalığım hala bir çok şeyi eksik 😅
İndirim kovalıyorum sürekli 🤭
ilknurkalayci 10. Haftada başladım sanırım. Cinsiyet ile ilgili olmayan bakım eşyalarını her ay 10 12 parça bisi seklinde aldim. Erken mi evet alış veriş için erken bi zaman ama fiyatlar malum yerinde durmuyor ve indirim gördükçe almak istedim. Şimdi 20. Haftadayim Cinsiyet öğrendim artık kıyafet bakıyorum. Odası ve kıyafetleri kaldi. Tabi eksik biter mi bitmez de olduğu kadar.
ilknurkalayci her indirimlerde bir bir aliyordum. 14 haftada cinsiyeti ogrendim yavas yavas bodyler zibinlar basladim. 28+1 olduk kiyafetleri hepsi bitti aksesuarlari biberonu , battaniyeleri falan. Bir tek beşik , bebek arabasi, nevresim, bez bunnlar kaldi. İndirimleri izleyerek yavas yavas aldim cunki ekonomi malum hergun de fiyatlar artiyor.
ilknurkalayci biz ilk bebegimde 6.ayda falan almaya başlamıştik bu ikinci gebeliğim de de 17 haftalıkken eşim almak istedi 😅😅bekle dedim de yok alalım dedi aldık
ilknurkalayci 17.haftada başladım.hala eksikler var 🙈bitmiyor.toplu almadigim için yavaş yavaş aldım ben.
ilknurkalayci 24 deyim çok heveslendim diye iki tane uyku tulumu aldım sadece 😂
ilknurkalayci en güzeli hem ayrıntılı ultrason sonrası hem elinizde para oldukça uygun fiyatlı şeyler almak, biraz araştır internete bak mağazalara bak, bebek arabasıdır odadır onlari hemen al gün gün zam geliyor kıyafetler de pek fiyat degismiyir
Mercimeek uyku tulumunu nerden aldın vanim benim doğum Aralık başı bı tek onu almadım🤭