Demsi_83737 yüzden belli oluyor aslında bazıları anlar yani umarım vardır dediğin gibi göğüs ucunda sivilce gibi şeyler bende de var belirti mi bilmiyorum bekleyelim bakalım
Adeti gecikenler sıkıldım ya
- Düzenlendi
Badgirl_ baya olmuş test yaptın mı
benibenibihterini umarım gebesindir benim de 2 günlük gecikme çok fena kasık ağrım var benimde diyorum adet olurum ama benim adetlerde kasık ağrım olmaz o yüzden de umutluyum ama tabi idrar yolu enfeksiyonu da var o yüzden emin olamıyorum
oylesinebiri0 bu gün alttan bıçak saplanır gibi ağrılarım oldu dün test yaptım negatif çıktı inşallah sende gebişsindir
benibenibihterini inşallah ya hepimiz güzel haberleri buraya yazarız 💓💗🌸
oylesinebiri0 ay inşallah
oylesinebiri0 adet gününmden 3 gün önce yaptım negatif çıkmıştı canm bidahada yapmadm acikcasi adet olacakmis gibi hissediyorum umudum yok bu aydan veya insallah vardıda biraz geç öğrenmiş olurum o yüzden şuan test yapmyorum eğer olmazsam pazartesi yapabilirim
Badgirl_ anladım umarım vardır
oylesinebiri0 inşallah vardır 🙏🙏 beklemekten başka çare yok maalesef ☺️
oylesinebiri0 ben regl oldum gün inşallah sizlerden güzel haberler gelir
benibenibihterini canını sıkma daha zamanı gelmemiştir bir dahaki aya sende güzel haberlerle gelirsin. Bende 3 gün oldu yarın 4 olucak eğer yarın sabah adet olmazsam kan vermeye gidecem hiç umudum yok hamile olduğumu sanmıyorum