Demsi_83737 umarım gelmez test yaptın mı
Adeti gecikenler sıkıldım ya
Tugba_turk46 benimde 2 gün gecikti test yapmamıştım daha seni çok iyi anlıyorum düğünden sonra onlarca kişinin hamile haberini aldım 10 yıldır getirmeyenler bile getirdi yakın çevremden 😂ister istemez üzülüyor tabi
Tugba_turk46 cevredkiler yetmeiyormus gbi önüne cikan vidyolarda bebekler mutlu aileler ciftler … televizyonda hamile kalan kadinlar.. dogumlar …😶🌫️🤯🤯🤯
oylesinebiri0 bat günü yaptım test negatif. Ama adet olmuyorum olacak gibi de hissetmiyorum. Kasık ağrım var göğüs ucunda sivilce gibi şişlikler var. Yüzümde sivilce inanılmaz çok. Normalde sivilce çıkmaz ilaç kullanmıştım sivilce için. İş yerindeki hemşiremiz sen hamilesin yüzünde öyle bişey var diyo. Çarşambaya randevu aldım bakalım hayırlısı dedim bekliyorum
4 gün gecikmeden selamlar kzlar adetin gelmesini bekliyorum
oylesinebiri0 benimde günüm yarın bakalım bu gün kasıklarım ağrıyordu 2 gündür bende öyleyim
Demsi_83737 yüzden belli oluyor aslında bazıları anlar yani umarım vardır dediğin gibi göğüs ucunda sivilce gibi şeyler bende de var belirti mi bilmiyorum bekleyelim bakalım
- Düzenlendi
Badgirl_ baya olmuş test yaptın mı
benibenibihterini umarım gebesindir benim de 2 günlük gecikme çok fena kasık ağrım var benimde diyorum adet olurum ama benim adetlerde kasık ağrım olmaz o yüzden de umutluyum ama tabi idrar yolu enfeksiyonu da var o yüzden emin olamıyorum
oylesinebiri0 bu gün alttan bıçak saplanır gibi ağrılarım oldu dün test yaptım negatif çıktı inşallah sende gebişsindir
benibenibihterini inşallah ya hepimiz güzel haberleri buraya yazarız 💓💗🌸
oylesinebiri0 ay inşallah
oylesinebiri0 adet gününmden 3 gün önce yaptım negatif çıkmıştı canm bidahada yapmadm acikcasi adet olacakmis gibi hissediyorum umudum yok bu aydan veya insallah vardıda biraz geç öğrenmiş olurum o yüzden şuan test yapmyorum eğer olmazsam pazartesi yapabilirim
Badgirl_ anladım umarım vardır
oylesinebiri0 inşallah vardır 🙏🙏 beklemekten başka çare yok maalesef ☺️
oylesinebiri0 ben regl oldum gün inşallah sizlerden güzel haberler gelir
benibenibihterini canını sıkma daha zamanı gelmemiştir bir dahaki aya sende güzel haberlerle gelirsin. Bende 3 gün oldu yarın 4 olucak eğer yarın sabah adet olmazsam kan vermeye gidecem hiç umudum yok hamile olduğumu sanmıyorum