Yenianneperci35 teşekkürler 🤍
Pozitifin Pozitifiii Normal Doğum Hikayem👼🏻🧸🤍
Öncelikle hayırlı olsun rabbim evladınızla hep güldürsün mutluluğunuz daim olsun inşallah🌷
39+2 bizde heycanla bekliyoruz darısı bize😍
Maşallah sübhanallah 🧿🧿🧿 Nasıl güzel doğum hikayeniz var. İnşallah bizlerinde sizin göreviniz bu kolay bir doğumu olur. En basiti en güzeli en hayırlısı olur inşallah.👏👏👏👏👏☺️☺️☺️☺️☺️
Bin kere maşallah darısı bize olsun kolay hayırlı doğumlarımız olsun 🥰🥰
Melek-Gundogdu amin inşallah en güzelleri en kolayları olsun,Allah hepinize güç kuvvet versin❤️
Mavij benimde 3500 dü ve hep erken doğmasını istedim doktorum da geç doğarsa normal doğumun zor olabileceğini söyledi kilosundan dolayı çünkü iki haftada 500 gr alan bir bebek 3400 doğdu şu an 3380 mi ne imiş ideal gayet bence. Çok şükür gelişimi tamamdı ve erken geldi umarım sizinde bu şekilde olur🙏🏽 Özelde oldu. Şöyle söyleyeyim karnınız illa sertleşiyordur o sırada hafifte olsa bir ağrı giriyordur onun bir iki katını düşünün ama sonlara doğru oldu ben de yani sancılarım başladı 2 3 dakika içinde doğumhaneye aldılar regl sancısının iki üç katını düşünün o da 20 25 dakika sürüyor doğuyor
Beggg Geçmiş olsun ne kadar güzel bir doğumun olmuş maşallah 🌸
Beggg banada dua edin bir lohusa olarak lütfen 😃😇 inşallah benimde oğlum hayırlısıyla gelir artık çünkü dediğiniz gibi içerde kalmaya devam ederse kilodan benimde sezeryana dönebilir zaten şuan 3500ü de geçmiştir, yürüyüş yapıyorum temizliğimi kendim yapıyorum hurma yiyorum ilişkiye devam ediyoruz çok sancım oluyor can yaksada dayanılmaz değil 1 hafta önce sümüksü şeffaf yoğun akıntım gelmişti nişanmı bilmiyorum lütfen dua edin bende hayırlı güzel bir doğum hikayesi yazabileyim artık şuraya 💙💙
Beggg öncelikle gözünüz aydın Rabbım analı babalı büyütsün insallaah 🥰 benim de doğumun yakin bana da dua eder misiniz 😚 açıkçası ilk sancı nasıl başlıyor yani onun doğum sancısı olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Arada kasiklarimda adet olacakmış gibi bir ağrı oluyor ama daha sonra geçiyor o ağrı öyle bir şey mi acaba 🤭
Annesiiiii_ teşekkürler 🙏🏽 Darısı bekleyen herkesin başına🤍
S_M amin canım inşallah Allah razı olsun ❤️ benim kasıklarım ağrımadı yani ağrıyordu ama normal hamilelikte olduğu derecede,sadece karnımda sancı hissettim o da yazdığım gibi doğuma alınmaya yakın bastırdı bir de doğumda duruştan dolayı kısa süreli belim ağrıdı o kadar. Yani ben 3 cmle geldiğimde sancım düzenliydi ama hissetmiyordum hafifti düzeyi,6 cme geldi yine hafifti taki 10-15 dakika içinde 9cm olana kadar daha şiddetlendi ve makata baskı yapmıştı
Yaaa maşallahh maşallah tam hayalimdeki doğum hikayesi inşallah benimki de öyle olur🥰