aaasenaaa Ben yetişkin halimle bekarken çoğu şeyimi çekmeceye sığdırabilmişken ufacık şeylerle bebek nasıl sığmasın 😄 elbise gibi şeyleri de dolabıma koyacağım.
    Yaden çok kullanışlı görünüyor amerika satışı varsa alabiliriz👍🏼
      aaasenaaa ben yanıma bi park yatak aldım, birde çocuk odası yaptım.. herşey yerli yerinde olsun diye.. imkanın varsa tavsiye ederim
      Chan bizde genelde bebek görmeye gelen kıyafet de getirdiği için fazlalık olur diye düşünmüştüm🤭
      • Chan bunu yanıtladı.
        aaasenaaa geniş hazneli dört beş çekmeceli bir komidin benim işimi görür ama bilemem herkesin görür mü 😄
        aaasenaaa maalesef evim 3 oda yatak oda takimim asiri buyuk anca sigiyo oturma odamda koltuk takimi saolnda koltuk takimi derken bebegime oda yok kendi evimiz oldgu icin evde degtremem yatagmn ayak ucuna bir besik koyabilcem birde istedgm gbi bisi bulablrsem kiyafetleri icin kibar bi dolap veya sifonyer gonlum hep odadan yanaydi ama siz odaniz varsa yapin bnce 🙂🙂
        aaasenaaa yok canın alışması kolay oldu sadece gece uyanınca tekrar odaya gitmek onu uyutmaya çalışmak falan yorucuydu benim için😂
        aaasenaaa ben yaptım iyiki yapmışım bir sürü eşyası oyuncağı var Odası topluyor herşeyini ortalıkta dolaşmıyor düzen var... ben 6. Ayında odasına geçirmek istediğim için beşikte aldım biraz erken olabilir tavsiye için 24 günlüğüz çünkü😁
          aaasenaaa canım inan hiç gerek yok hemen büyüyor zaten ben beşik aldım sökülüp takılabilen 1 bucuk yasında oldu kızım diğeri yolda genç odası indirecm en iyisi
            aaasenaaa ben yapıcam Canım yanıma anne yanı beşiği alıcam . Bir süre yanımda yatırdıktan sonra odasına alıstırıcam . Odasına da ona yetecek bir gardrop şifonyer ve 5 yasına kadar yatabileceği istediğinde yan parmaklıkları açılıp yatağa dönüşen bir beşik alıcam . Duvar kağıdı felan derken güzel bir oda yapmak hayalim ilk bebeğim Benimde istediğim her şeyi bütçem yettikçe yapmaya çalışıyorum . İKea dan alıcam mobilyalarını çünkü uygun bir mağaza her bütçeye göre fiyatlarda ürünleri var :)
            aaasenaaa ben oda yaptm buyuyen besik oda takimi aldm gunduzleri hep odasindayiz uyuyunca kendi odasinda uyuyor yataginda yatak odasi icinde e bebekden 6 fonksiyonlu ana kucagi aldm geceleri birtek onu kullaniyorum onun disinda herseyi odada olmasi daha güzel bence
            Ilerleyen zamanlarda rahatca kullanilabilcek birsey buyyen besik oda takımı ama tabi fikir sizin icinize nasl sinerse oyle yaparsiniz benimde ilk cocugum guzelce odasini falan yapmak istedm herseyini yaptm çok şükür cokda memnunum odasinid iyiki yapmisim misafir gelince veya gunduz temizlik yapaeken odasinda vakit geçiriyor yani yatiyor uyurken de hep odasinda 😊