Mervegollu Mantığımızla hareket ettik ve zor da olsa eşimle bu kararı aldık Allah kimseye yaşatmasın bu durumu hemen öyle aldıralım bitsin denilecek birşey değil bu 🤷🏼‍♀️ tabiki son çaremiz buydu buna karar vermek zorundaydık

Reyyan04 yaşadıkları yıkım süreç yıpranmışlık nasıl olacak ömürleri hastanede geçiyor peki o yavrunun vücuduna yapılan şeyler ona acı vermiyormu bazı şeylerin önlemini almak varken neden

Elif__oztrk aynı teşhisler benimde bebeğime kondu. Zaten her türlü doğum yapıp bu acıyı yaşayacaksınız . Hala içinizde atan o kalbe kıymayın bence. Benim bebeğim iki hafta yaşadı. Onu ilk gördüğüm an dedim ki . Allahım onun ölümüne ben sebep olsam toprak beni kabul etmezdi. Nasıl bir güzellik bu dedim. İnan o kadar kıymetli ki. Sonrasında minik bir meleğinin olduğunu bilmek çok güzel. Lütfen bir daha düşün. Çok zor bir imtihan çok …. Ama ben sabrettim şimdi bir kaç hafta içinde bir bebeğim daha gelecek. Mükafatım o benim diyorum. Böyle şeylerde böyle akıllar verilmez ama yaşayan birisi olarak söylemek istedim

Mervegollu allah allah o zaman anne karnında teşhis konulamamış sendromla doğan bebekleride öldürsünler öyle mi??? Her insan yaşama hakkıyla dünyaya gelir. İnsan çocuk yaparkende bazı şeyleri göze alıp yapmalı. Sonrasında kaza geçirip engellide kalabilir. Yani insan evladı için her şeyi yapar. Sırf karnında diye nasıl böyle bir vahşete içinizi ferah tutun diye yorum yapabiliyorsunuz ben anlamıyorum ya

Elif__oztrk Benim dayımın gelinin bebeğininde buna benzer problemleri oldu onada dediler aynı şekilde doğar doğmaz ölür diye doğdu iki defa anjiyo oldu ciğerinin biri iflas etti ama yaşıyor.
        Zor bir durum farklı şeylerde olabilir sizde ama yine başka doktorlarda mı görse Allah yardımcın olsun inşallah 🤲

Vandb Ben göze alamam nasıl olsa öylede ölecek böylede diyip onu son güne kadar yaşatamam ki. Benim üzerimde etkisi olmasa bile dünyaya geldiğinde çekeceği en ufak acıdan ben sorumlu olacağım sağlıklı bir gebelik veya sağlıklı bir bebek değil malesef bizde istemezdik böyle olsun

Cigdemtrnn Umarım beni hiç bir zaman anlayamazsınız . Rabbim göstermesin böyle bir acıyı. 21 haftalık bebeğimin kalbi dakikada 180 atıyor, normal olanı 120-140 arasında olmalı. İlerleyen haftalarda 200-250 olacak buda yine bebeğime zarar verecek . Ankara gibi bir yerde her şey elimizin altındayken çok iyi doktorlarla görüşme fırsatımız oldu. İsmini her yerde duyabileceğimiz drlar bebeğimin şuanda bana zarar verdiğini söyledi . Yüksek tansiyona sebep oluyor ve bu doğum sürecinde gerçekten annenin ölmesi veya her ikisinin ölmesi demek kendi hayatımı riske atıp bebeğimi yaşatsam daha mı doğru olacak

BhrRzgr_06 Allah bağışlasın acısını göstermesin inşallah 🙏🏻 özel drlar dışında araştırma hastanesine de gittik 10 dan fazla dr birbirinden bağımsız olarak aynı şeyleri söyledi . 1 saatten fazla bebeğimin kalbi incelendi alalade drlara gitmedik anlayacağınız bende isterdim ikimizinde sağlıklı olmasını ama kader böyleymiş demekki

Elif__oztrk az önce söylediğim gibi aynılarını bende yaşadım. Zaten çok zor diyorum. Ben size bir şey demiyorum. Bende heyetlerden bir sürü doktorlardan geçtim. Belki 100 küsür belki 200 küsür.Gebelik zehirlenmesi yaşadım hastanede de yattım seni senden çok anlayabiliyorum. 22 tansiyonla doğumada gittim. Ben sadece insanların zihniyetine diyorum. Ama sizede şunu diyorum size zararı yoksa beklemeye fazlasıyla değer. Bebeğin kendine kaderine bırakmak en güzeli.

Elif__oztrk bana kalırsa hiç girmeyin buraya en azından bir süre insanların bakış açıları zihniyetleri herkesin çok farklı size daha çok zarar vermesin bu süreç hep olumlamslsrla yola devam edin. Bir karar vermişsiniz burda napayım diye sormadığınız halde herkes fikir beyan ediyor hak görüyor buna o yüzden hiç kafanız kwrışmasın Allah yardımcınız olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur

Elif__oztrk Amin Allah razı olsun.Onlarda sordum Hacettepe üniversitesi ne gitmişler. Çok zor bir durum bende kaybettim evladımı 20 haftalık erken doğum oldu yaşamadı. Allah’ım sabırlar versin 🤲

BhrRzgr_06 Başınız sağolsun 🙏🏻 hep dua ediyorum Rabbime ben aldırmadan sen benden al evladımı diye hayat başlı başına bir sınav, olsun diye gece gündüz dua ederken şimdi benden al dedirtiyor 😞

Vandb Galiba öyle yapacağım çok yoruluyorum bazı yazılanları okurken..

Elif__oztrk Amin tesekkur ederim. Dediğim gibi zor bi durum insan ne yapacağını bilemiyor. O doktor odalarından umut ederek girip gözü yaşlı hayal kırıklığı ile çıkmak nedir cok iyi biliyorum. Allah kolaylıklar versin hakkınızda ne hayırlı ise onu versin. Ömrünüz hep güzel mutlu sağlıklı olsun inşallah. Kendinizi iyi bakın. Her şey gelip geçiyor imtihan dunyasindayiz işte. Yasaya yasaya alışıyoruz hayata.

Elif__oztrk allah yardımcınız olsun canım, bende geçtiğimiz aylarda 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybedip kürtaj olmuştum. Allah hayırlı kapılar açsın

Elif__oztrk çok geçmiş olsun. Derdini veren allahım dermanını versin. Acil şifalar diliyorum 😖😣