Nursena2023 karnında büyütüp doğduğu zaman ysşamayacığıbı bilmek ne derece doğru sizce dinen diyorsunuz ama bu süreçte ya annenin sağlığı iyice bozulursa psikolojik açıdanda fiziki açıdanda. Bazı tıbbi gerekçeler herşeyin önündedir mantıklı düşünüldüğü zaman bu tarz paylaşımlarla insanın aklını bence karıştırıyorsunuz.

tubik_ şuanda erken doğum riskim var ekoda kalp atımı 180-185 arası da çıkıyor . Normalde düşük tansiyonlu biriyim tansiyonum hamileliğimin başından beri 15 in üzerinde . Bebeğin bana verdiği zararlardan biriymiş bu. Bende istemem okadar yol kat ettikten sonra ondan vazgeçmeyi ama dünyaya geldiğinde kucağımıza aldıktan sonra kaybedersek bizde dayanamayız😓

Guidoo20007 kesinlikle öyle tek böbrekle yaşayabilir tek kolla veya tek bacakla ama kalbi kusurlu kızımın buna yapılabilecek birşey yok ki 😞

Vandb Zaten anne sağlığı önceliktir eğer ki anneye zarar verecek bir durum varsa buna dinde cevaz veriyor.

Ama normal ilerlerken sadece anomaliler olduğu için doğum başlatılacak ise bunu bilemiyorum. Ben doğum yapmayın bekleyin demedim farkındaysanız hassasiyetiniz varsa bir görüş alın dedim.

Nursena2023 Evet sorduk . İlk başta uygun bulmadı ama doktorumla bizzat görüştükten sonra süreci atlatın tekrar konuşalım dedi verilmesi gereken bir miktar para ve tutulması gereken bir oruç varmış pek bilmiyorum şuanda . Ama hocaya sormadan da mantık çerçevesinde düşündüğümüzde bunun hem bebeğime hemde bana eziyetten başka birşey olmadığına karar verdik. Doğduğunda ciğerleri oksijeni alır almaz kaybedeceğimizi söyledi dr. Bu birtek benim başıma gelmemiş demekki de bukadar kesin konuşabiliyorlar ..

Elif__oztrk Anlıyorum hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Detaylı olarak bende konuları bilemiyorum sadece hassasiyetiniz varsa sormanızı önerdim. Sizi üzecek bir durum olduysa hakkınızı helal edin.

İnşaallah Rabbim ilerde sağlıklı evlatlar nasip eder.

Vandb Okadar haklısın ki katilmişim gibi muamele görüyorum aklımız var düşünemiyoruz öyle bir duruma geldik. Kalbinde delik olanlar yaşıyor diyorlar bana benim kızımın kalbinde sadece delik yok ki 😓1 haftadır dinmeyen göz yaşımı ben kime nasıl anlatayım . Aynı evin içinde eşimle göz göze gelemiyoruz . Aldığım kıyafetleri bile göz yaşlarımla yıkadım , odasını seçmiştik şimdiden.. yılların hayaliydi herşeye özendik ama böyle birşeyi yaşayacağımızı nerden bilebilirdik …😭😞

Nursena2023 Estağfurullah 🙏🏻 helal olsun tabiki ❤️‍🩹 hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip olsun İnşallah 🙏🏻

Elif__oztrk kendinizi sakın suçlamayın hiç birşey için önemli olan sizin iyi olmanız siz iyi olacaksınızki herşey bir şekilde yoluna girecek. Maalesef günümüzde yediklerimiz içtikleri iz genetiğimizi etkiliyor kötü bir tecrübe olacak ama bunun sonucunda tahliller gen taraması testlerle sağlıklı bir gebelik sürecine yine başlayabilirsiniz ama tabiki öncelik siz her zaman kendinizi iyi hissedin kimseninde ne dediğini zerre düşünmeyin bunu yaşayan bir tek sizsiniz ve sizi eşiniz dahi sizden başka kimse anlayamaz ve düşünemez.

Elif__oztrk bnmmbir tanıdığıma da doğduğu gün ölür dediler 20 yıldır var eğer size zararı yoksa eğer sizin sağlığınız söz konusu değilse doğduğu gün ölse bile bunu siz şuan sonlandırmazsınız Allah ona bir günlük ömür bile verdiyse Allah’ın bileceği iş tekrar söylüyorum eğer size zararı yoksa aldırarak vebale girersiniz ama size zarar veriyorsa aldırabilirisniz

Nursena2023 aynı durumu kuzenimin eşi yaşadı bire bir aynı sonuçlar. Gelinimiz dua etti bekledi nasip dedi ve doğum oldu. Bebeğimiz maalesef 1 gün yaşayıp vefat etti….. kendisi yine doğumdan yana da kullansa hakkını rabbim daha iyi bilir fakat sonuç böyle olacak. Rabbim dayanma gücü veriyor ama şimdi 2. Ye hamile ve doğumu var yakın zamanda.

Elif__oztrk geçmiş olsun Allah güç kuvvet versin size 😞 detaylı ultrasona kadar önceki ultrasonlarda hiç bulgu vermedi mi😞 16. haftada mı gitmiştiniz bundan önce