Aminealeyna emin olamadım haftası biraz küçük ama kesesi kız kesesine benziyor, bebek erkek bebeğe benziyor duruşu vücut yapısı falan. Haftası biraz daha büyüdüğünde bi daha atarsanız tekrar bakıyım olur mu 🌸
Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz
canparelerim_ teşekkür ederim
@canparelerim_ bana da bakar mısın ?? Ne gerekli bilgi 🥲 19 oldum daha bilmiyoruz gibi net degil
birhamilelikgunlugu tabi bakarım. Ben nuba göre bakıyorum o yüzden 9-12hafta arası ultrason foton varsa onu at bide son ultrason fotonuda at bakıyım🌸
canparelerim_ yaaa bana da bakar mısın rica etsem acaba çünkü bi erkek bi kız deniliyor anlamadım bende 🥺
canparelerim_
Şimdiden çok teşekkürler yorumunuz için ama daha küçük şimdi ise 7+6 yız ❣️
canparelerim_ banada bakarmısınız lütfen ☺️☺️
cmnygmr tabi atın bakıyım
Btl_akkurr evet baya küçük o yüzden daha belli olmaz ama kesesi biraz kız kesesine benziyor. 9-12hafta arası tekrar atarsanız yine bakıyım🌸
LeylaEla çok minikkk🙈 9-12hafta arası atarsan öyle bakıyım olur mu🌸
canparelerim_ teşekkür ederim tekrardan atarım inşallah o haftalar gelince sağlıkla ❣️
canparelerim_ sağlıkla gelsinler teşekkürler
- Düzenlendi
canparelerim_ Bana da tahmin yapar mısınız rica etsem 9+4 🌸

Gebebiranne6 erkek🧿💙
canparelerim_ Teşekkür ederim yanıtladığınız için ❤️ bir kızım vardı ben erkek hissediyordum hayırlısı ne ise o olsun inşaallah 🫶🏻
canparelerim_ Tşk ederim ☺️ Olur 17 kasım randevum var o zaman 12 haftalık olucaz inşallah atarım tekrar 🥰☺️
Gebebiranne6 rica ederim hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğurun🙏❤️
canparelerim_ Amin hepimiz inşallah 🤲🏻🌸