Esra806 hadi yaa 24haftada da hala belli olmadıysa doğunca öğrenirsiniz artık😅 yani bende çok emin olamadım o yüzden gibi dedim. Hayırlısı olsun bi daha ki kontrolünüzde doktorunuz kesinleştirir artık umarım🙏🌸
Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz
Aminealeyna emin olamadım haftası biraz küçük ama kesesi kız kesesine benziyor, bebek erkek bebeğe benziyor duruşu vücut yapısı falan. Haftası biraz daha büyüdüğünde bi daha atarsanız tekrar bakıyım olur mu 🌸
canparelerim_ teşekkür ederim
@canparelerim_ bana da bakar mısın ?? Ne gerekli bilgi 🥲 19 oldum daha bilmiyoruz gibi net degil
birhamilelikgunlugu tabi bakarım. Ben nuba göre bakıyorum o yüzden 9-12hafta arası ultrason foton varsa onu at bide son ultrason fotonuda at bakıyım🌸
canparelerim_ yaaa bana da bakar mısın rica etsem acaba çünkü bi erkek bi kız deniliyor anlamadım bende 🥺
canparelerim_
Şimdiden çok teşekkürler yorumunuz için ama daha küçük şimdi ise 7+6 yız ❣️
canparelerim_ banada bakarmısınız lütfen ☺️☺️
cmnygmr tabi atın bakıyım
Btl_akkurr evet baya küçük o yüzden daha belli olmaz ama kesesi biraz kız kesesine benziyor. 9-12hafta arası tekrar atarsanız yine bakıyım🌸
LeylaEla çok minikkk🙈 9-12hafta arası atarsan öyle bakıyım olur mu🌸
canparelerim_ teşekkür ederim tekrardan atarım inşallah o haftalar gelince sağlıkla ❣️
canparelerim_ sağlıkla gelsinler teşekkürler
- Düzenlendi
canparelerim_ Bana da tahmin yapar mısınız rica etsem 9+4 🌸

Gebebiranne6 erkek🧿💙
canparelerim_ Teşekkür ederim yanıtladığınız için ❤️ bir kızım vardı ben erkek hissediyordum hayırlısı ne ise o olsun inşaallah 🫶🏻
canparelerim_ Tşk ederim ☺️ Olur 17 kasım randevum var o zaman 12 haftalık olucaz inşallah atarım tekrar 🥰☺️
Gebebiranne6 rica ederim hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğurun🙏❤️