• Gebelik
  • Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz

canparelerim_ tam 12 haftalık burda aslında etrafımdaki herkes tek bi cinsiyet söyledi bakalm siz ne söyliceksiniz ☺️☺️

Nummer kararsız kaldım valla erkek bebekte kız bebekte işaretleri var🤭😅 boynu vücut yapısı erkek gibi ama duruşu ve bacak arasındaki çıkıntı kız gibi yani bacak arasında çıkıntı var gibi ama pipi değil gibi😅 pek anlayamadım açıkçası. Doktor bişey dedi mi, tahminde bulunmadı mı?

ilkgozagrim__ inşallah canım yiyen bebe iyi olur yiyen bebeden korkmuycan ama yemeyen uyumayan bebe zor. Elli çeşit yapıyorum burun kıvırıyor sonra bana geliyorlar🙈 o yüzden bu bebişim için çok dua ediyorum Allah’ım inşallah akıllı uslu sakin güzel yiyen güzel uyuyan bir bebiş olur annesine yardımcı olur diye🙏 2.bebişler genelde daha kolay olur derler ama bakalım gerçek mi yoksa şehir efsanesi mi yaşayıp görcez🤭

canparelerim_ salı günü gidicem etrafımdaki %90 erkek dedi bende salı öğrenicem ama ben kız hissediyorum ☺️

Nummer hayırlısı olsun sağlıkla doğsun🙏❤️ ben kararsız kaldım ya ikisini de diyemedim. Bana da haber verin olur mu merak ederim🌸

Durdaneunl ikiz tahmini biraz zor ya birde haftaları çok küçük o yüzden doğruya yakın bi tahmin yapamayabilirm diye düşünüyorum

canparelerim_ 3 hafta sonra gideceğiz tekrar randevuya, bakalım hayırlısı olsun artık 🥰
            Erkek demenizdeki sebep ne peki, neyden dolayı öyle düşündünüz 🥰😇

selim10 vücut yapısı ve duruşuna göre erkek bebek özelliklerini daha çok taşıyor gibi o yüzden😊 hayırlısı olsun🌸