Kahverengi erkek gibi🌹
Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz
Yagmurokann1 kız gibi🧿🌸
1234ebru kız🧿🌸
canparelerim_ ikinci kızım gelio 😂
1234ebru hayırlısı olsun sağlıkla doğsun hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah🙏🥰
canparelerim_ teşekkür ederim 🌸😍
canparelerim_ tabiki hatta eşim dedi yarın gidelim ben sabah gidecem net öğrenirsem hemen yazarım 🥰
canparelerim_ burda kız diyen ilk sizsiniz biliyormusunuz nerden anladınız evet cinsiyetimiz kız 🥰
gebeskaplumbaga bebişin duruşu ve ve kesenin şeklinden, birde boyun yapısından. Kız bebeklerin boyunları daha girintili kıvrımlı oluyor. Sağlıkla doğsun yavrunuz🙏🌸
canparelerim_ son kez sizden tahmin alıyım doktorum net söyledi bana ama sizden de duymak istiyorum 🥰🙈 bu arada bacak arası bu ultrason resmî
Sibel0330 bacak arasında bişey görünüyor ama pipi gibi değil yani kız diyorum ben hala😊🌸
canparelerim_ gerçekten de sizin gibi bir çoğunu bilen biri daha görmedim ben walla ewet doktorum da kız dedi daha öncelerde kıza benziyor yüzde 75 kız diyorlardı şimdi kesin kız dedi doktor ☺️
canparelerim_ ama bende bacak aradındaki detayı eve gelince gördüm sonra dedim doktordan iyimi bilecem kız demekki 😅
Hatice333 onun ayaklarini yerim yerimmmmm hele tipe bak😂😂
Sibel0330 ahhahha😅 aynen doktordan daha iyi bilemeyiz tabi ama yinede dedğim gibi pipiye hiç benzemiyor zaten😊 hayırlı olsun sağlıkla doğsun güzel yavru🙏🥰 ultrason fotosunda bebek güzel belirgin bir açıda görünüyorsa genelde yanılmıyorum tutuyor tahminlerim ama nadir yanıldıgımda oldu tabi. O yüzden emin olmadıklarıma çok yorum yapmıyorum bilemedim diyorum ya da biraz eminsem gibi diyorum🤭😅
Sibel0330 pardon doktor size kız mı dedi? Bacak arasında baya bir çıkıntı var. Başka bir şey mi ki acaba ?
canparelerim_ banada bakarmısın