Hatice333 onun ayaklarini yerim yerimmmmm hele tipe bak😂😂
Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz
Sibel0330 ahhahha😅 aynen doktordan daha iyi bilemeyiz tabi ama yinede dedğim gibi pipiye hiç benzemiyor zaten😊 hayırlı olsun sağlıkla doğsun güzel yavru🙏🥰 ultrason fotosunda bebek güzel belirgin bir açıda görünüyorsa genelde yanılmıyorum tutuyor tahminlerim ama nadir yanıldıgımda oldu tabi. O yüzden emin olmadıklarıma çok yorum yapmıyorum bilemedim diyorum ya da biraz eminsem gibi diyorum🤭😅
Sibel0330 pardon doktor size kız mı dedi? Bacak arasında baya bir çıkıntı var. Başka bir şey mi ki acaba ?
canparelerim_ banada bakarmısın
canparelerim_
Bana da bakar mısınız
canparelerim_ banada bakarmısınız rica etsem
La_Liberte ewet kız dedi çıkıntıyı bende ewe gelince fark ettim 😅
canparelerim_ Canım banada bakarmısın aslında 9 hafta 3 günlük fakat ultrasonda 8 haftalık 🫣
@canparelerim_ 16+3 hafta burdaa
Neslidiba kız🧿🌸
Merve_818181 daha 7haftalık çok minik ama kesesi top gibi yusyuvarlak yani tam kız kesesi gibi. Yine de 9-12haftası usg fotoğrafınız olursa o zaman bi daha atın tekrar bakıyım olur mu🌸
Nur_11 kız gibi sanki ama 9-12hafta arası yine atarsanız tekrar bakıyım olur mu🌸
ilkgozagrim__ kızz🧿🥰
Btl_akkurr tabi atın bakıyım
canparelerim_ Yaaa inşaAllah dediğşniz doğrudur 🫣 2 oğlum var buda kız olur inşaAllah
Nur_11 hayırlısı olsun sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsunda🙏🥰
canparelerim_ Evet kuzu kızım olacak Allahın izniyle inşallah👶💖🧚♀️ Nerden biliyosunnn veya anlıyorsun söyleyebilir misin 🤣❤
ilkgozagrim__ maşallah Allah bağışlasın, sağlıkla doğsun güzel yavru🙏🥰 nub teorisine göre ultrason fotosunda işaretler baya belirginse vücut yapısı-bebeğin konumu ve duruşu ve kese şekline göre yorumluyorum🌸 erkek ve kız bebişlerin farklı belirtileri oluyor mesela kafa-boyun yapısı erkeklerde kafa daha büyük ve boynu vücüduyla birleşik düz bir şekilde dururken kız bebişlerin kafası daha küçük ve yuvarlak birde boyunları daha girintili ince ve kıvrımlı oluyor. Bunun gibi ayırt edici bir çok işaret oluyor nub teorisine göre. Onlara biraz hakimin o yüzden genelde tahminlerim tutuyor😊 tabi bacak arası görünüyorsa direk çıkıntı olup olmadığına bakıyorum birde.
canparelerim_ https://mutluresim.com/images/2023/11/03/n41D39.jpg. Banada bakarmısınız🌸