Aysglaltnscr0980 aynen benimde 15 gunde bir stn dktr kendi ddi tuzu tamamn kes ekmegi falan kestgm halde bi iniyo bi cikio allahm bebislerimzi zamaninda kucagmza almyi nasipb etsin insallah 🙏
Tansiyon sıkıntısı
Benimde tansiyonum 14 lerde hep insan korkuyor takibe baslamistik cumaya kadar rakip edicektim ama bugun aricam doktoru. Onlem almak gerekiyor
Betty geçmiş olsun kaç çıkıyor tansiyonunuz
Ecrinimleyla hayırlısı ile dünyaya gelsinler de inşallah.
gamzedenizz amin inşallah Canım
Ozlmminiko benim en son 14 e 9 du. Hergün ölçüyor musunuz?
Betty benim de yapılıyor idrar tahlili. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz 😞 benim en son tansiyonum 14 e 9 çıktı insan ürküyor birşey olacak diye
Aysglaltnscr0980 evet bir hafta boyunca her gun olcum yapicam
Kızlar bende de yükseldi tansiyon çok endişeliyim, şu anda 15/8 ölçtük ama turşu yemiştim ona bağladık. Doktor alfamet e başlayalım dedi. 38. Haftamdayım
34 haftamda başladı tansiyon Yükselmelerim 140 90 seyrediyordu idrarda protein pozitif çıktı ptesi günü salı tekrar gel dedi tansiyon aynıydı protein negatifti 3.gun cuma tekrar gel dedi ama benim ertesi sabah suyun geldi ve doğum yaptım malasef suan 5 günlük bebeğim
Gl-SeherDvLcuSar gözünün Aydın. Bebeğiniz şuan nasıl iyidir inşallah ❤️
gzmbkr1907 bana hiç ilaç demediler ya neden acaba? Doktora gidince sorayım bende.
Aysglaltnscr0980 bana da bu sabah gittiğimde başlamayalım demişti ama akşam saatlerinde o kadar yükseldi ki mesaj attım hemen başlayalım dedi
gzmbkr1907 ben bugün ölçtürmedim.Ölçtürünce yüksek çıkınca da aklıma takıyorum hata mı yapıyorum acaba?
Aysglaltnscr0980 ben yaşadım 36+5 De bir gece hastanede kaldım protein kaçağı varmı diye baktılar çıkmadı ama tansiyon hep 13-15 arasıydı 2 gün bekledi doktorum düşmedi tansiyonum 37+0 da doğum yaptırdı..
Aysglaltnscr0980 valla canım bilmiyorum ki ya, ilk defa bu hafta yükseldi benimde heyecan yapıyorum korku yapıyorum evde alet var sürekli ölçüyorum. Sıkıntılı haldeyim anlayacağın. Belki ölçmesem daha rahat olurum bilmiyorum ki😒
Ben de öyleyim ne zaman kafaya taksam tansiyon çıkıyo sürekli ölçüyorm daha da kötü aklıma getirmiyeym hiç gayet iyiym ölçsemde normal çıkıyo evhamdan çıldırcam
gzmbkr1907 işte bende sırf bu yüzden ölçmüyorum doktorum baş ağrın olursa gel dedi şimdilik Yok inşallah da olmaz
dogamoms aynen bende aynı o yüzden ölçüm istemiyorum