33 haftadan itibaren tansiyonum yüksek çıkıyor.tahliller yapıldı protein kaçağı Yok çok şükür. 35 haftaya girdik bugün itibariyle Hala öyle devam ediyor.var mı aranızda bu sıkıntıyı yaşayan Kızlar?
    Aysglaltnscr0980 bende 36 haftalık hamileyim iki gündür gözlerim yaşarıyor başım dönüyo hep uzanmak istiyorum yarın kontrplüm var doktoruma söylicem neden oluyo anlamadım gözlerimden yaşlar akıyo kendiliğinden
      Benimde 2 gündür baş ağrim var 19 haftaliğiz. Biz by aylarda oluyormu protein kaçagi başka belirtiasi nedir. Acabağ len varsa yarfimci olsa. Gribim pyüzdenmi ağriyo yoksa tansiyonmu bilemiyorum çarşamba gitcem komtrole bende
        Merve123a tansiyonun ilk belirtisi baş ağrısı imiş bende Yok siz mutlaka doktorunuza danışın gebelik de tansiyon çok önemli deri doktorum yeme içme ile alakalı değil vücut yapıyormuş
        gamzedenizz tuzu tamamen bırakmak da plesantanın Doğumda geç düşmesine hatta bazen karın boşluğuna yapışmasına neden oluyormuş bir makale de okumuştum doktorunuza danışın.benim doktorum Yeme içme ile alakalı değil dedi. Tansiyon yüksek olabilir yeter ki protein kaçağı olmasın dedi. Bakalım bundan sonra nasıl ilerleyeceğiz benim artık her hafta kontrolüm var.
          Benimde tansiyonum yüksek 25. Haftadan beri günde 3 adet alfamet kullanıyorum 33. Haftamdayım ve doğuma kadar 2 haftada 1 idrar tahlili olacak siz de ihmal etmeyin ciddi bir durummuş Allah şifa versin 🙏🏻
            Benimde tansiyonum 14 lerde hep insan korkuyor takibe baslamistik cumaya kadar rakip edicektim ama bugun aricam doktoru. Onlem almak gerekiyor
              Betty benim de yapılıyor idrar tahlili. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz 😞 benim en son tansiyonum 14 e 9 çıktı insan ürküyor birşey olacak diye
                Kızlar bende de yükseldi tansiyon çok endişeliyim, şu anda 15/8 ölçtük ama turşu yemiştim ona bağladık. Doktor alfamet e başlayalım dedi. 38. Haftamdayım
                  34 haftamda başladı tansiyon Yükselmelerim 140 90 seyrediyordu idrarda protein pozitif çıktı ptesi günü salı tekrar gel dedi tansiyon aynıydı protein negatifti 3.gun cuma tekrar gel dedi ama benim ertesi sabah suyun geldi ve doğum yaptım malasef suan 5 günlük bebeğim