Aysglaltnscr0980 ben yaşadım 36+5 De bir gece hastanede kaldım protein kaçağı varmı diye baktılar çıkmadı ama tansiyon hep 13-15 arasıydı 2 gün bekledi doktorum düşmedi tansiyonum 37+0 da doğum yaptırdı..
Aysglaltnscr0980 valla canım bilmiyorum ki ya, ilk defa bu hafta yükseldi benimde heyecan yapıyorum korku yapıyorum evde alet var sürekli ölçüyorum. Sıkıntılı haldeyim anlayacağın. Belki ölçmesem daha rahat olurum bilmiyorum ki😒
    Ben de öyleyim ne zaman kafaya taksam tansiyon çıkıyo sürekli ölçüyorm daha da kötü aklıma getirmiyeym hiç gayet iyiym ölçsemde normal çıkıyo evhamdan çıldırcam
      Aysglaltnscr0980 Ben dayanamadım doktora gittim.yine 14 e 9 çıktı tansiyonum alfamed verdi.Gudne 2 defa sabah akşam tok karnına alacam.31.haftamda tansiyonu artık dengeleyemiyorum
        mineeeee bende gittim benim de 14 9 çıktı ilaç vermedi ilaçlık bir durum değil yatış yapalım takip edelim dedi kabul etmedim eve geldim. Eczacı arkadaşımla görüştüm tuz diyeti ile dengelenebilirsin dedi hamur işi tuz zeytin peynir gibi aşırı tuzlu ürün tüketme dedi. Bol yoğurt ve limonlu su iç dedi. Deneyeceğim bakalım hastanede Yatmaktansa.
          mineeeee bu gün başka doktora gittim size de bildirmek istedim Alfamet verdi sabah akşam Tansiyon ölçümü yapılacak. Hepimiz için hayırlısı olsun bu saatten Sonra sağlıklı Doğum yapalım inşallah.