@"Nuraaa acile gitmeni tavsiye ederim yarını bekleme

Saliha2020 az önce tatlı bişeyler yedim ve haraketini net hissettim iyi harakaeti erkenden gidecegim doktor yazdı gel bakalım dedi

Nuraaa Bugün ne tür işler yaptınız eğer kendinizi çok yorduysanız olur benimde olmustu öyle doktorum ya çok yürüyüş yaptın yada çok yordun kendini bende çok ayakta durmuştum ev temizliği felan yordum kendimi ondan oluyor lekelenmeler

Meleyke123 erken dönüş sağlıyor doktorum
      Az önce erken gel bakalım yazmış erkenden gideceğim

Tugce_23 ya malasef acil burda o kadar sıkıntılı ki
      Kötü durum yok suanlik doktor da detaylı sordu yarın erken gelmemi onerdi

Mavi3475 aslında dün yürüyüş yapmıştım ama rahat hiss ediyorum kendimi
      Bugun ise nerdeyse hafif ev işi dışında bişey yapmadım
      Odayı topla mutfagi topla oglum vsr ona yemek ver gibi gibi isler yani agır kaldirmadim ama cok kalkıp oturdum
      Agirlasdigim icin oturuo kalkmak artik zorluyir

Nuraaa canim sabah geç ola bilir imkanın varsa kadın doğum acile gidip bı gozuk kan gurubun flan ne benim kan uyuşmazlığı yüzünden oluyor kanamam igneni olunc geciyor

Drnzgn a pozitiv
        İkinci hamileliğim ilkinde bu durumu yaşamadım
        Bu saatte acile malasef gidemiyorum evde oğluk da var bırakacağım kimse yok
        Allaha emanet yarın erkenden gideceğim

Tugce_23
          @Drnzgn
          N-23
          Hanımlar gittim doktota bugün
          Nst çekildi her şey yolunda kontroller de sağlandı
          Vajina içinde küçük iki adet sivilce gobi bişey çıkmış onlar patalyınca kan gelmiş
          Yani rahimle bebekle alakası yokmuş
          Kötü huylu bişeyde degilmis sadece iki kucuk sivilce 😂 beni dunden korkuttu fucidin krem verdi gecer iki uc gune dedi 🥰 sagolun sorup ilgilendiginiz icin

Nuraaa fucidin vajına ya mı süreceksin yakmaz mı ki antibiyotikli bir kremdir

Kshrki önceki dogumumda da hatırləyorum sürmüştüm doktor da önerdiği için sorun etmedim

Kshrki cok tesekkur ederım 🥰🥰🥰🥰