Evet bugun verdim bakalim ne cikicak 3 gbi ogrencegim emin olmak icin saglik ocgna gttim evde yapmadim

Kizlar teset sonucu degeri 20 cikti doktor pazrtesi tekrar test yapcak buyuk ihtmal gebeyim herhangi bi aksilik olmasa dusuk vs yada hormonel bi farklilik degilse gebelik muhtemel

Ozaman size bir tavsiye geri cekilme yontemi ile korunmayin 😅 rabbim herkeze hayirlisini nasib eylesin insallah

Kizlar bugun kanama gekdi acile gittim degerim 20 den 18 e dusmus boyle bsy yasayan varmi.hic gebelik varmi yoksa olusyomu yoksa anlamiyorumda

Evde kanama gelince acile gittim ilk kan verdgimde saglik ocaginda verdim

Gelismeye calisan biseyde olabilir dedi kimyalda dedi sabah kadin doguma gtcem

Dusuk yapiosun dedi doktor saglikli bi gebelik degil dedi tekrar hcg istedi 18 e dusmustu tekrar 23 e cikmis

Efoo05 canım korkutmak istemem ama duyduğum kadarıyla dış gebeliklerde beta HCG bir düşüp bir çıkıyormuş ins öyle değildir Allah hayırlı bir evlat nasip eder sana