Belinda-2024 öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah 5 yıl önce bende kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum nasıl duygudur çok iyi bilirim ilk bebeğimizdi sonra 3 ay korunduk rahim toparlansin istedik sağlıklı olması için korunmayı bıraktığımız ay tekrar hamile kaldım ama hiç şansa bırakmadık regliden sonra 2 günde bi ilişki 🤭 şuan ogluşum 5 yaşında 🥰🌸 söyle düşün gerçekten rahatlarsın emin ol sağlıklı olsaydı bizleri birakmazlardı

Aynı durumu bende yaşadım çokmüzüldüm çok ağladım ya olmazsa diye çok düşündüm 3 ay sonra hamile kaldım ve şuan 18 haftalık hamileyim oğlum olacak allah izin verirse . Bu günler geçiyor elimizde değil çok üzülüyoruz ama allah daha güzelini doğru zamanda nasip ediyor 🙏🏻

Belinda-2024 oncelikle gecmis olsun kendini uzme. Bende dusuk yaptim düşüğün kolu içerde kalir derler. Dusukten sonra dort ay gebe kalmayin dedi doktorum ama ben hemen hamile kaldim hemde ikiz bebeklere 🙈 Allah birini aldi iki tane verdi . Simdi dogumu bekliyorum.

Belinda-2024 ayni durumu ben yaşadım kalk atışını duyduk ve sonraki ahfta durmuştu kalbi Şubat ayında yaşadım her türlü testlerimizi yaptırdık rahim filmine kadar çekildim herşey tamiz bende kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı sonraki gebeliklerimde iğne kulanicam
Bebek olma konusunda da canım vallaha nasip tabiki ama sana tavsiyem 3 ay bekle hormonlarin yerine gelsin rahmin toparlansin sonra nasip Rabb’im hayırlı versin ben 5 aydir deniyorum hala hamile değilim bakalım hayırlısı olsun ikimz icinde

Belinda-2024 ben kurtajdan 1 adet sonra tekrar hamile kalmistim doktorum 1 adet sonrasi kalabilirsin demisti canim korkma smdi ikinci bebegime hamileyim♥️kan sulandirici kullaniyorum

Belinda-2024 Benimde çok yeni kaybım daha bir hafta olmadı o yüzden acını çok iyi anlıyorum. Öncelikle çok geçmiş olsun Allah rahmet eylesin. Kaybın acısı çok zormuş bol bol dua et Rabbim ahirette göstersin bizlere. İnşallah kucaklarimizi boş birakmaz bizlerde sağlıkla evlat sahibi oluruz.
Kontrol için pazartesiyi bekliyorum bende.

Belinda-2024 ben ilk gebeliğimde depremde 6 şubatta korkudan bebeğimi düşürdüm henüz 6-7 haftalıktı. Ertesi ay regl olmadım tekrar hamile kaldım. Şu an 1 ayım var doğuma. İnşallah bi an önce sağlıklı bir gebeliğin olur🌸

Belinda-2024 çok geçmiş olsun. Benimde pazartesi aynı nedenden kürtaj yapıldı. Bunu 2.kez yaşıyorum ve ilki mol gebelikte. Onun takibi uzun sürdü. Sonrasında hemen hamile kaldım. Hatta Dr ilk kürtajdan sonra mol olmasaydı eger 2 ay sonra hamile kalabilirsin demişti. Olasılık daha yüksek demişti ama durum farklıydı. Canınızı sıkmayın siz saglıklı olun gebe kalıyorsunuz sonuçta onda bir sıkıntı yok yine olur.

Belinda-2024 geçmiş olsun canım sakin ol insalalh hayırlısıyla tekrar bebeğin olur sagliklisin normal yollarla hamile kaldın tekrar hamile olabilirsin ama acele etme 2.3 ay korun rahim kendini toparlasin dinlensin bende 8 haftakiken kürtaj olmuştum doktorum bana öyle demişti kurtajdan sonra 2 ay kadar korundum korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım şimdi çok şükür 4 yaşında

Belinda-2024
Çok geçmiş olsun üzülme 2 ay dinlen tekrar hamile kalabilirsin ben yaşadım 2 kez 2. De genetik test yaptırdık hem kendimize hem cenine trimizol 21 çıktı yani sağlıksız olunca vücut atıyormuş

Belinda-2024 Günaydınlar sonraki aylarda olur inşallah Sağlıklı gebelik olsaydı eğer emin ol kalırdı böyle düşün çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde nasip olur

Belinda-2024 geçmiş olsun zor bir durum ben de yaşadım..doktorunuz 3-6 ay kadar beklemenizi öneriyor rahmin eski haline dönmesi toparlanması için.Ondan sonra denemeye başlıyorsunuz bizim hemen oldu şükür darısı size

Belinda-2024 benim 3 aylıkken kalbi durmuştu çok çok geçmiş olsun sizede çok zor çok iyi anlıyorum sizi. Ben 1 adet sonra tekrar hamile ile kaldım

Belinda-2024 Allah sabır versin 🤲 kendimizi üzü yıpratmayın.bnde 13 haftalıkken kalbînin durduğunu öğrendim.10+2 de kalbî durmuş meğerse. Dört beş ay korunduktan snra tekrar Allah nasip etti çok şükür 🤲 Smdi 31+3 haftalık hamileyim..

CeydaST bu arada benim de 8 haftalık kaybım oldu ilk gebeliğimde

Belinda-2024 test yapıldı 10 gunde sonucu çıktı ogrendik 1 ay aspirin kullandim sonraki ay hamile oldugumu öğrendim hersey olacagina varır allah nasip ederse hersey olur üzülme allah verir kucağını bos bırakmaz canim

Belinda-2024 oncelikle basın saolsin canım zor bir durum kan uyuşmazlığı yada kan pıhtılaşması dan dolayı ola bilir ben düşük yapmadim hiç ama kuzenim iki bebisini düşürdü ilki kan pıhtılaşması dan dolayı düştü ikincisi de rahim toparlanmadan hemen hamile kalmıştı o yüzden dustuginj söylemiş doktor bu gibi durumlarda 6 ay rahimin dinlenmesini oneriyorlarmis sende araştır neyden dolayı oldugunu ona göre dene bence

Belinda-2024 canım kendini hemen hamile kalmaya şartlama kendine iyileşme süreci tanı bence hem bedenen hem ruhen bende ilk gebeliğim düşük ile sonuçlandı 10 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bu süre içinde iyileşmeye başladım şuan 7 aylık hamileyim geçmiş olsun ve başın sağolsun cidden çok zor bir durum seni en iyi ben anlarım🙏🏻