Demetgd teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun🥺🤲🏻 evet gönderdik sonuçlar temiz çıktı ama o gittiğim doktor hiç iyi değilmiş sırf para koparmak için oyaladı bizi hep bana oksapar iğne verdi 11. Haftaya kadar kullandırdı sonra bırak sıkıntı yok herşey yolunda dedi ama benm o iğneyi doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş kan pıhtılaşması varmış bende sonrasında zaten hemen doktor değişikliği yaptım şuan 33 haftalık hamileyim. Hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum coraspini doktorum geçen hafta bıraktırdı ama iğneye devam et dedi ben başımdan geçenleri en başında doktoruma anlattım ben ilk düşükten itibaren oksapar veriyorum gebelerime o doktor nasıl böyle ihmalkarlık yapmış dedi ki bu benm 6. Gebeliğim çok az kaldı inşallah sağ salim kucağıma alabilirim onca düşükten sonra o kadr korkuyorum ki artık sürekli yüreğim ağzımda biley olcak diye Rabbim hiç kimsenn kucağını boş bırakmasın inşallah🤲🏻🤲🏻 Rabbim size de en kısa zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin🤲🏻🤲🏻 biraz uzun oldu kusura bakmayın

Demetgd her sağlık ocağında dinleme cihazı var mıdır acaba

Gulkar o haftalarda mide bulantıların azalır veya geçer zaten icini ferah tut sen. Bebeğin hareketlerini de daha hissedemezsin çok erken

Gulkar Rabbim bizi hiç kimseyi bu acıyla sınamasın çok zor gerçekten

Demetgd evet keşke okumasydm napim meraktan dünden beri dürtüyorum küçücük bebeği herkest eder Dr içim rahat eder diye daha minicik ama 😫

Gulkar boşa üzmeyin kendinizi yaşayacağı varsa yaşar yoksa ne yapsan da zor. Allaha dua edip tevekkül et kardeşim. Gereken varsa saglikla ilgili yap tabiki tedbir sonra tevekkül.

Esmaa_Nur Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin çoğu gitmiş azı kalmis. Çok teşekkür ederim insallah bu günlerde geçer hayırlısıyla sağlıkla bizde bu mutluluğu yaşarız🌸💐

Gulkar 2 kez başıma geldi illa kanama olması gerekmiyor ama strese girme mide bulantısı ilk 3 ayda bazen bıçak gibi kesiliyor aniden seninde 11. Hafta öyle olmuş olabilir ayrıca 11. Haftada ne seğirmesi nasıl hissedersin 😊 olmaz strese girme rahat ol yada Bi acile git karnım ağrıyor diye baksınlar icin rahat eder

Gulkar benim iki gebelikte kalbi durdu. Belirtiler devam ediyordu. Rutin kontrole gidince ancak tesbit edildi.

Demetgd amin inşallah canım geçiyo gerçekten herşey geçiyor ben tamamen ümidimi kesmiştim çocuk sahibi olamıycam diye ama öyle bi anda geldi ki insana ilaç gibi oluyo. İnşallah sizde hiç ummadığınız anda gelir bu defa üzüntü gözyaşı değilde mutluluk gözyaşları dökersinz🥰🤗

Edanil valla içimi yiyip duramam Allah’ım dediği olur ne yapayım salı kontrolüm var gideceğim bakalım

7 ay sonra
          11 gün sonra

Umutbebegi evet doğum yaptım ama bebeğim 6gun kuvozde kaldı şimdi iyiyiz şükür