• Gebelik
  • Muayene ücreti 800 sizce fazla mı?

Bizimde 800 kusur indirimli halı birde

Anneadayiii__ benimde gittiğim yerde 460 ona bile eşimin ailesi fazla diyor ama bana fazla değil ama dediğiniz rakam fazla ve devlette doğurmami istiyorlar o yüzden bile 12 bin diye doğum parası

Anneadayiii__ bence normal benimde 800 medipol ama Dr um doçent birde kamu personeli indirimi var. 650 TL filan oluyor

bdenerigokce İstanbuldayım valla lüks bir mekandan da bahsetmiyorum yemek sepetinde tüm dönerciler bu fiyatta malesef. Burda markette kıymanın kilosu 389 tl olmuş.

Anneadayiii__ ben Özel kliniğe gidiyorum 900 tl birde her seferinde tahlile 1.500 veriyorum bence çok ama değiştiremedim doktorumu fazla sevmiyorumda kadını ama kaldı

İstanbulda özel hastanede 900’ün üzerinde muayene ücretimiz. Normal ☺️

Anneadayiii__ hangi şehirde hangi ilçede hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Fiyat kavramı lokasyona göre değişkenlik gösterir. İstanbul Göztepe medikal park 1300₺.
İstanbul kadıköy de ataşehir de bi özel hastaneye gidiyorsanız sizin söylediğiniz fiyat çok ucuz.
Anadolu’nun kırsalda bir şehrine göre ise belki de çok pahalı.
Pahalı diyenler kendi şehrinden başka yere dair fikri olmayanlardır.
İstanbulda acıbadem hastanesine gidin mesela 2500₺ den başlar muayne fiyatları..

fizikcianne en son sorduğumuzda 29.600 du hastane takipli olursanız dışardan gelince daha fazlaydı ama.aetis olabilir demişlerdi artış olduğu bilmiyorum yeni sormadik iki ay kadar oluyor biz sıralı Ekim gibi ara zam.olabilir denmisti

aslii57 özel asya Hastanesi gideceksen eğer oğuz güler doktorum çok memnunum