• Gebelik
  • Muayene ücreti 800 sizce fazla mı?

Anneadayiii__ özel klinikse 800 gayet iyi 2 haftada 1 gidiyorum 1300 özel kliniği var benim doktorumun da

Sakarya özel medar hastanesi ertan zana gidiyorum sigortam yok ams analıktan yararlanıyormuşuz gebe olanlar
Muayne 765 doğum 15000 tl

Anneadayiii__ arkadaşım bin TL ye gidiyor bende devlet takipliyim ama arada özele gidiyorum 420 tl ücret ödemiştim en son gittiğimde canım

__mom1 neredesiniz acaba merak ettim 300₺ neresi😂 çünkü iskender yaprak döner 120₺😂 tavuk döner dürüm 100₺ burda menü😂

Anneadayiii__ bulunduğunuz ile ve doktorun ünvanına göre değişiyor benim proftu en son 1500 dü sonra paket almıştık 9 ay önceki fiyat şuan daha da artmıştır büyük şehirlerde normal bence artık her şey pahalandı maalesef

Anneadayiii__ ben de klinige gidiyorum benim de muayene ucretim 800 tl.maalesef bu fiyatlari bu sekilde normallestirdiler zam yapa yapa..

Sakaryada özel kliniğe gidiyorum muayene 750 ₺.
    Doğumu adatıpta yaptırırsam 15.000 ₺ ama Beyhekim hastanesinde yaptırırsam 13.500 ₺. Tabii şubat’a kadar kim öle kim sağa.

Nst + muayene 1700
      Doğum 50bin tl
      Kordon kanı 7 bintl
      Foto 4 bintl

Anneadayiii__ pahalı değil bence hastaneye ve doktora göre bu fiyat değişiyor zaten 600e gittiğim yer de oldu 1500e gittim yer de hatta 2200 isteyenler bile var