İstanbul erdem cakmak hastanesi 750 veriyorum
Muayene ücreti 800 sizce fazla mı?
Buralar neresi ben Ankara’da 2 bin veriyorum
Anneadayiii__ pahalı değil bence hastaneye ve doktora göre bu fiyat değişiyor zaten 600e gittiğim yer de oldu 1500e gittim yer de hatta 2200 isteyenler bile var
Anneadayiii__ 800 benim de aynı . Çok fazla gibi gelse de değil . Başkalarıni duyuyorum binin üzerinde hep
Anneadayiii__ kimis fazla diyor kimisi az birazda bu senin butcenle alakalı olan bişey daha fazla alan hastanelerde var daha düşük hastanelerde ve bazı doktorlar için gerçekten degiyor verdiğin paraya seni maddi anlamda yormuyorsa doktorundan da memnunsan gayet normal
nurdan1091 bende öyle 2300 veriyorum her kontrolde şaşkınım şuan bu fiyatlar aşırı düşük geldi bana
Ücret doktorun pozisyonuna, unvanına, ününe, şehre hatta gittiğiniz semte bile bağlı. O yüzden ne çok ne az diyebiliyorum. Ben İstanbul Emaar Plazada bir kliniğe gidiyorum. Doktorumun unvanı Prof. Tanıdık olmasına rağmen 900₺ veriyorum her gitmemde. Doğum ücretimizde daha belli değil. Yani kriterler farklıysa ücret de farklı oluyor 🤷🏻♀️
750 tlye gidiyorum İstanbulda ama şuan hemen hemen heryer bu fiyatlarda
Anneadayiii__ maalesef ücretler bu şekilde benim gittiğim hastane de 760 TL
beyzaD Sakarya’da hangi doktor ve hastane acaba
Gulsemin6155 ben yeni taşındım Sakarya’ya hiçbirşey bilmiyoruz bilgi verirsen çok sevinirim
Bizimde 800 kusur indirimli halı birde
Anneadayiii__ benimde gittiğim yerde 460 ona bile eşimin ailesi fazla diyor ama bana fazla değil ama dediğiniz rakam fazla ve devlette doğurmami istiyorlar o yüzden bile 12 bin diye doğum parası
Anneadayiii__ bence normal benimde 800 medipol ama Dr um doçent birde kamu personeli indirimi var. 650 TL filan oluyor
bdenerigokce İstanbuldayım valla lüks bir mekandan da bahsetmiyorum yemek sepetinde tüm dönerciler bu fiyatta malesef. Burda markette kıymanın kilosu 389 tl olmuş.
Anneadayiii__ bizde türkiye hastanesine gidiyoruz 950₺ veriyoruz malesef
Anneadayiii__ bende özele gidiyorum 370 veriyorum 800 biraz fazla bence
Anneadayiii__ ben 1000 tl ödüyom ya😂
Anneadayiii__ ben Özel kliniğe gidiyorum 900 tl birde her seferinde tahlile 1.500 veriyorum bence çok ama değiştiremedim doktorumu fazla sevmiyorumda kadını ama kaldı
İstanbulda özel hastanede 900’ün üzerinde muayene ücretimiz. Normal ☺️