cokbilmismom Bu fiyata fazla diyen hangi şehirde olduğunuda belirtsin 900₺veriyorum Yalova uzmanlar 750den 900e çıktı geçen ay.. sigortam yok sigortalı da 550den 750ye çıktı Yalova aşırı pahalı hersey de olduğu gibi
mihros97 cokbilmismom ay evet ya bizde uzmanlara gidiyorduk iki ayda 4 kez zam geldi. verdiğim ücretin karşılığını alamadığım için son randevudan sonra gittiğim doktor takibini bıraktım. başka bir doktora geçiş yapıcam
nb- Anneadayiii__ özel klinikse 800 gayet iyi 2 haftada 1 gidiyorum 1300 özel kliniği var benim doktorumun da
Rmysyldrmmm Sakarya özel medar hastanesi ertan zana gidiyorum sigortam yok ams analıktan yararlanıyormuşuz gebe olanlar Muayne 765 doğum 15000 tl
KuzeyinAnnesi10 Anneadayiii__ arkadaşım bin TL ye gidiyor bende devlet takipliyim ama arada özele gidiyorum 420 tl ücret ödemiştim en son gittiğimde canım
bdenerigokce __mom1 neredesiniz acaba merak ettim 300₺ neresi😂 çünkü iskender yaprak döner 120₺😂 tavuk döner dürüm 100₺ burda menü😂
__mom1 bdenerigokce İstanbuldayım valla lüks bir mekandan da bahsetmiyorum yemek sepetinde tüm dönerciler bu fiyatta malesef. Burda markette kıymanın kilosu 389 tl olmuş.
Baharoloji Anneadayiii__ bulunduğunuz ile ve doktorun ünvanına göre değişiyor benim proftu en son 1500 dü sonra paket almıştık 9 ay önceki fiyat şuan daha da artmıştır büyük şehirlerde normal bence artık her şey pahalandı maalesef
2cocukluu-annee Anneadayiii__ ben de klinige gidiyorum benim de muayene ucretim 800 tl.maalesef bu fiyatlari bu sekilde normallestirdiler zam yapa yapa..
beyzaD Sakaryada özel kliniğe gidiyorum muayene 750 ₺. Doğumu adatıpta yaptırırsam 15.000 ₺ ama Beyhekim hastanesinde yaptırırsam 13.500 ₺. Tabii şubat’a kadar kim öle kim sağa.