CanSerrr özel hastane değilmi ismi ne acaba
Muayene ücreti 800 sizce fazla mı?
Anneadayiii__ nerede doktorunuz
Bu fiyata fazla diyen hangi şehirde olduğunuda belirtsin 900₺veriyorum Yalova uzmanlar 750den 900e çıktı geçen ay.. sigortam yok sigortalı da 550den 750ye çıktı Yalova aşırı pahalı hersey de olduğu gibi
Anneadayiii__ özel klinikse 800 gayet iyi 2 haftada 1 gidiyorum 1300 özel kliniği var benim doktorumun da
Anneadayiii__ 450 tl veriyorum🥰iyi bence bu devirde ne ucuzki artık
Sakarya özel medar hastanesi ertan zana gidiyorum sigortam yok ams analıktan yararlanıyormuşuz gebe olanlar
Muayne 765 doğum 15000 tl
Anneadayiii__ ben hala 2018de kaldığım için bana fazla..
Anneadayiii__
İst maltepe medicalpark 940 tl veriyorum 🥲
Anneadayiii__ 1360 bizim 😒
Anneadayiii__ arkadaşım bin TL ye gidiyor bende devlet takipliyim ama arada özele gidiyorum 420 tl ücret ödemiştim en son gittiğimde canım
Meli-sa benim gittiğim yerde 420 tl gayet uygun kesinlikle
Anneadayiii__ özel klinik 900 tl
__mom1 neredesiniz acaba merak ettim 300₺ neresi😂 çünkü iskender yaprak döner 120₺😂 tavuk döner dürüm 100₺ burda menü😂
- Düzenlendi
Anneadayiii__ bulunduğunuz ile ve doktorun ünvanına göre değişiyor benim proftu en son 1500 dü sonra paket almıştık 9 ay önceki fiyat şuan daha da artmıştır büyük şehirlerde normal bence artık her şey pahalandı maalesef
Anneadayiii__ ben de klinige gidiyorum benim de muayene ucretim 800 tl.maalesef bu fiyatlari bu sekilde normallestirdiler zam yapa yapa..
Sakaryada özel kliniğe gidiyorum muayene 750 ₺.
Doğumu adatıpta yaptırırsam 15.000 ₺ ama Beyhekim hastanesinde yaptırırsam 13.500 ₺. Tabii şubat’a kadar kim öle kim sağa.
Nst + muayene 1700
Doğum 50bin tl
Kordon kanı 7 bintl
Foto 4 bintl