• Gebelik
  • Muayene ücreti 800 sizce fazla mı?

Anneadayiii__ arkadaşım bin TL ye gidiyor bende devlet takipliyim ama arada özele gidiyorum 420 tl ücret ödemiştim en son gittiğimde canım

__mom1 neredesiniz acaba merak ettim 300₺ neresi😂 çünkü iskender yaprak döner 120₺😂 tavuk döner dürüm 100₺ burda menü😂

Anneadayiii__ bulunduğunuz ile ve doktorun ünvanına göre değişiyor benim proftu en son 1500 dü sonra paket almıştık 9 ay önceki fiyat şuan daha da artmıştır büyük şehirlerde normal bence artık her şey pahalandı maalesef

Anneadayiii__ ben de klinige gidiyorum benim de muayene ucretim 800 tl.maalesef bu fiyatlari bu sekilde normallestirdiler zam yapa yapa..

Sakaryada özel kliniğe gidiyorum muayene 750 ₺.
    Doğumu adatıpta yaptırırsam 15.000 ₺ ama Beyhekim hastanesinde yaptırırsam 13.500 ₺. Tabii şubat’a kadar kim öle kim sağa.

Nst + muayene 1700
      Doğum 50bin tl
      Kordon kanı 7 bintl
      Foto 4 bintl

Anneadayiii__ pahalı değil bence hastaneye ve doktora göre bu fiyat değişiyor zaten 600e gittiğim yer de oldu 1500e gittim yer de hatta 2200 isteyenler bile var

Anneadayiii__ 800 benim de aynı . Çok fazla gibi gelse de değil . Başkalarıni duyuyorum binin üzerinde hep

Anneadayiii__ kimis fazla diyor kimisi az birazda bu senin butcenle alakalı olan bişey daha fazla alan hastanelerde var daha düşük hastanelerde ve bazı doktorlar için gerçekten degiyor verdiğin paraya seni maddi anlamda yormuyorsa doktorundan da memnunsan gayet normal

nurdan1091 bende öyle 2300 veriyorum her kontrolde şaşkınım şuan bu fiyatlar aşırı düşük geldi bana

Ücret doktorun pozisyonuna, unvanına, ününe, şehre hatta gittiğiniz semte bile bağlı. O yüzden ne çok ne az diyebiliyorum. Ben İstanbul Emaar Plazada bir kliniğe gidiyorum. Doktorumun unvanı Prof. Tanıdık olmasına rağmen 900₺ veriyorum her gitmemde. Doğum ücretimizde daha belli değil. Yani kriterler farklıysa ücret de farklı oluyor 🤷🏻‍♀️