Muayene ücreti 800 sizce fazla mı?
Sakarya özel medar hastanesi ertan zana gidiyorum sigortam yok ams analıktan yararlanıyormuşuz gebe olanlar
Muayne 765 doğum 15000 tl
Anneadayiii__ ben hala 2018de kaldığım için bana fazla..
Anneadayiii__
İst maltepe medicalpark 940 tl veriyorum 🥲
Anneadayiii__ 1360 bizim 😒
Anneadayiii__ arkadaşım bin TL ye gidiyor bende devlet takipliyim ama arada özele gidiyorum 420 tl ücret ödemiştim en son gittiğimde canım
Meli-sa benim gittiğim yerde 420 tl gayet uygun kesinlikle
Anneadayiii__ özel klinik 900 tl
__mom1 neredesiniz acaba merak ettim 300₺ neresi😂 çünkü iskender yaprak döner 120₺😂 tavuk döner dürüm 100₺ burda menü😂
- Düzenlendi
Anneadayiii__ bulunduğunuz ile ve doktorun ünvanına göre değişiyor benim proftu en son 1500 dü sonra paket almıştık 9 ay önceki fiyat şuan daha da artmıştır büyük şehirlerde normal bence artık her şey pahalandı maalesef
Anneadayiii__ ben de klinige gidiyorum benim de muayene ucretim 800 tl.maalesef bu fiyatlari bu sekilde normallestirdiler zam yapa yapa..
Sakaryada özel kliniğe gidiyorum muayene 750 ₺.
Doğumu adatıpta yaptırırsam 15.000 ₺ ama Beyhekim hastanesinde yaptırırsam 13.500 ₺. Tabii şubat’a kadar kim öle kim sağa.
Nst + muayene 1700
Doğum 50bin tl
Kordon kanı 7 bintl
Foto 4 bintl
İstanbul erdem cakmak hastanesi 750 veriyorum
Buralar neresi ben Ankara’da 2 bin veriyorum
Anneadayiii__ pahalı değil bence hastaneye ve doktora göre bu fiyat değişiyor zaten 600e gittiğim yer de oldu 1500e gittim yer de hatta 2200 isteyenler bile var
Anneadayiii__ 800 benim de aynı . Çok fazla gibi gelse de değil . Başkalarıni duyuyorum binin üzerinde hep
Anneadayiii__ kimis fazla diyor kimisi az birazda bu senin butcenle alakalı olan bişey daha fazla alan hastanelerde var daha düşük hastanelerde ve bazı doktorlar için gerçekten degiyor verdiğin paraya seni maddi anlamda yormuyorsa doktorundan da memnunsan gayet normal