Bussra_1809 oldum canım hem de kötü. 2 ay önce kürtaj olmuştum ya hala pıhtılı kanamam oluyor ve az oluyorum. Ben ocak ayına kadar ara veriyorum normale dönsün vücudum ona göre istiyorum. Galiba kimyasal oldu bende çünkü değişik bir sancılı kanamam oldu dün.Minik et parçası gibi pıhtılar vardı.

Ebruebos öyle düşünme canım kimyasal oldu diye benim bi yakınım da kürtajdan sonra böyle pıhtılı kanama yaşamıştı

Ebruebos bende hala olmadım adet ve ıslak beyaz akıntı oluyor bu adet belirtisi mi acaba

Reglime iki gün var bu şekilde cıktı daha öncede kimyasal ve boş gebeliğim var gecen ay rahim filmi cektirmiştim temiz çıkmıştı çok mu silik yardımcı olur musunuz

DuyguLinaa yok ya silik değil belirgin ama sağlıklı gebelik mi bilemiyorum bir betana baktır ya da doktora gözük

Merve-metin amin inşallah cnm Allah’tan umut kesilmezmiş adet olurum diyordum umarım senin de en kısa zamanda olur ❤️❤️yeni postuma bak umut olsun ❤️🥰

oylesinebiri0 canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah.
        Rabbim bekleyen herkesi de müjdelesin inşallah.

oylesinebiri0 benim de yarın randevum var adetim 6 gün gecikti. Testler de negatif çıkıyo dr ne diyecek bakalım 🤷‍♀️🤷‍♀️