oylesinebiri0 Merve-metin amin inşallah cnm Allah’tan umut kesilmezmiş adet olurum diyordum umarım senin de en kısa zamanda olur ❤️❤️yeni postuma bak umut olsun ❤️🥰
Demsi_83737 oylesinebiri0 yaaa çok sevindim senin adına 🫶🏻 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 🌸
Demsi_83737 oylesinebiri0 benim de yarın randevum var adetim 6 gün gecikti. Testler de negatif çıkıyo dr ne diyecek bakalım 🤷♀️🤷♀️
Esm27 oylesinebiri0 canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Rabbim bekleyen herkesi de müjdelesin inşallah.
Esm27 oylesinebiri0 ben de bu gün sağlık ocağına kan verdim ama hala çıkmadı. Kaset testte tam çift çizgi çıktı. 2 gün gecikti.
benibenibihterini oylesinebiri0 yaaa çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
oylesinebiri0 benibenibihterini amin inşallah çok tuhaf bir his ya anlatamam umarım isteyen herkes yaşar💗🌸
Deletedmon_98 oylesinebiri0 ouyyy canım benimmmmm harika haber sağ salim kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun ❤️❤️❤️
Demsi_83737 oylesinebiri0 gebelik olabilir dedi rahim duvarı baya bi kalın dedi kan verdim cnm. Bekliyorum
oylesinebiri0 Cns0808 hadi gözün aydın ben rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu ama ihtimal vermedim 4 gün gecikmeyle kanda öğrendim