Ebruebos hem kan hem idrar testi yaptım canım negatif çıktı biraz daha bekleyecem gecikme devam ederse o zaman test yapacam canım 🙏🏻

Merve-metin 2 si aynı anda oluyor mu? Bende d bitamini eksikliği vardı doktor önce follik kullan dedi sonra d vitamini. Gerçi hamileydim o zaman düşük riskim vardı

Esm27 had gözün aydın canım çok sevindim 🌸 aramızdan bi kaçımız güzel haberi aldı bu ay en azından 💕

Kızlar 3 gün geçikme var daha adet olmadım çok fena başım ağrıyor gözlerimi bile açamıyorum uykusuz mu kaldım ne midem de bulanıyor ilaç alamıyorum gebelik ihtimali var diye başka şeyler yok mu ya baş ağrım çok nasıl geçirebilirim ilaçsız

Bussra_1809 oldum canım hem de kötü. 2 ay önce kürtaj olmuştum ya hala pıhtılı kanamam oluyor ve az oluyorum. Ben ocak ayına kadar ara veriyorum normale dönsün vücudum ona göre istiyorum. Galiba kimyasal oldu bende çünkü değişik bir sancılı kanamam oldu dün.Minik et parçası gibi pıhtılar vardı.

Ebruebos öyle düşünme canım kimyasal oldu diye benim bi yakınım da kürtajdan sonra böyle pıhtılı kanama yaşamıştı

Ebruebos bende hala olmadım adet ve ıslak beyaz akıntı oluyor bu adet belirtisi mi acaba

Reglime iki gün var bu şekilde cıktı daha öncede kimyasal ve boş gebeliğim var gecen ay rahim filmi cektirmiştim temiz çıkmıştı çok mu silik yardımcı olur musunuz