srgl3362 Dragos bezmialemde doğum yapacağım inşallah. Maltepede ki, özel hastane olarak geçiyor çok memnunum ben doktorumdan.

Mervesrsy evet ama ben geçen sordum doğuma sız mı giriceksınız dedı gündüz vaktı olursa evet gecelerı olmuyo hafta sonuda sanırım oyuzden biraz kararsızım

srgl3362 valla arayarak sanırım sordum bide komşum da demişti malum hamilelik hatırlamıyorum ama özelle aynı sözde vakıf hastanesi yani bi sorun

Emel_34 ben su an 18+2 oldum benim doktorum da öyle bir sıkıntı yok diye biliyorum gece de geliyorum demişti ama özellikle sormadım daha erkendi haftam muayenem olduğu zaman birdahaki randevum da soracağım inşallah haber veririm size de

Yildizyildiz9490 ben zeytinburnu avrasya hastanesinde doğum yaptım,doktorum hemşireler hastabakıcılar hepsi dünya iyisi insanlardı. Odalar çok güzeldi hepsi yenilenmişti tertemizdi. Standart odalar çok büyük değil oda süslemesi sığmaz ama suit oda tutarsanız baya büyük odaları. Genel anlamda çok memnundum

35+3 günlük hamileyim ve hamileliğin başından beri Kurtköy Lokman Hekim Hastanesi’nde Op.Dr.Nihan Aslaner’in takibindeyim. Doğumu da Nihan hocam yaptıracak. Hastane yeni yapı oldugundan temiz ve odalar tek kışlık , ferah. Nihan hocanin ilgisi alakası zaten tartışmaya kapalı benim için ☺️ kendisi mükemmel bir doktor. Ben hamileliğin başında doğum paketi satın almıştım içeriğinde tüm tahlil ve tetkikler,sezeryan yada normal doğum , hastanede refakatçili 2 gece kalma,oda süsleme , fotoğraf çekimi,NST,şeker yükleme testi gibi baya bir sürü şey var ve bu şekilde uyguna geldi. Düşünenler olursa bilginiz olsun 🌸

Ben de Beykent üniversitesi hastanesinde doğum yapacağım. Doktorum nazlı kılıç Çetin. Çok memnunum. Normal doğum 17.500 sezaryen 20 bin demişlerdi iki ay kadar önce. Pazartesi gittiğimde tekrar fiyat alacağım

@"Bebetooooooooooo zorunlu sezeryan 20 istek üzerine sezeryan 23 normal de 18

Sevgi1985 bende bht clinicte dogum yapicam buyuk ihtimal hangi doktora gidiyordunuz? Ve siz fiyat aldiniz mi acaba?

1225 acaba sigortalı nasıl bu nasıl bir fiyattır ya cidden sırf bu yüzden hastahane değiştirmeyi düşündüm ama rn baştan berdir o doktora takipliyim ve memnunum

Yildizyildiz9490 eltim gidiyo ama ben çok olumsuz şeyler duydum birde bilmiyorum hep özel taraftarıyım evet pahalı ama doğum işte 21 yaşımdayım doğumdan zaten korkuyorum bilmiyorum belki fikrim saçma gelir ama özel daha farklı

Doktorumun muayenehanesi özel ama ataşehir nemorial ile anlaşmalıymış orada doğum yapan var mı nasıldır bilmiyorum sadece transferim orada yapılmıştı şuan 13+2 yiz daha