OOzge2206
- 11 Nis 2024
- 28 Eyl 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Yardımmmmmm !!! Sizlere şhtiyacım var tartışmasında
- Bebeginiz kac haftalik ve kac gram??🧿 tartışmasında
1prensannesii__ ilk doğumum sezaryan olduğu için buda mecburi sezaryan
- Nisan anneleri Şafak 🩷🌸22🌸🩷 tartışmasında
sukran0046 son 3 gün 1 Nisan da kavuşuyoruz Allah izin verirse 🤲💙 Bekleyen herkese sağ salim kavuşmak nasip olsun inşAllah
- Bebeginiz kac haftalik ve kac gram??🧿 tartışmasında
Saniye0krdeli001 amin inşAllahhh
- Depend - tecrübeli anneler bakabilir mi 🙏🏼 tartışmasında
- Düzenlendi
saudade_ ben de en başından beri depend düşünüyordum hemde herkesin çok memnun kaldığını duymuştum ama benim annem hastanede çalışıyor ve kadın doğumda sorumlu hemşire arkadaşı var onunla konusurken dependin, ilerleyen zamanlarda vajinada mantara sebep olduğunu kendisininde bizzat yaşamış olduğunu, sakın almamam gerektiğini söylemiş o yüzden vazgectim normal pedlerden alacağım sık sık değiştiririm
- Genel anestezi ile sezaryen tartışmasında
Deletedmom_88 bende 4 yıl önce genel anestezi ile oğluşumu dünyaya getirdim gözümü açtığımda ameliyathanedeydim sonra müşahede odaları gibi bölmeli odalar vardı oraya alındım kendime gelene kadar sonra odaya alındım bebeği ondan sonra getirdiler. Zaten ayılana kadar bebek bakım odasında bebeğin bakımları tahlilleri falan yapılıyor. Ben odaya geçtikten sonra emzirdim herhangi bir mama verme falan olayı olmadı
- İstanbul Medipol mega bağcılar hastanesine giden var mı? tartışmasında
Saniye0krdeli001 1 Nisannn ☺
- İstanbul Medipol mega bağcılar hastanesine giden var mı? tartışmasında
- Nisan anneleri kaçıncı haftadasınız bebişiniz kaç kg tartışmasında
BirAvucmutluluk Evet biraz önde gidiyor 🙊Amin inşAllahhh 🥰
- Nisan anneleri kaçıncı haftadasınız bebişiniz kaç kg tartışmasında
haleaykutt 36+5 3600 dü kilosu beyfendinin şuan 37+4 olduk bugün kontrolümüz var bakalım ne durumda ☺1 Nisanada gün verdi doktorumuz 💙
- Nisan ayı doğumu birlikte bekleyelim tartışmasında
- Günümüzü Aldık 😍🥰😇 34+2 Sohbete gelin 🥳🤍 tartışmasında
ebrarmom08 amin inşAllah
- Günümüzü Aldık 😍🥰😇 34+2 Sohbete gelin 🥳🤍 tartışmasında
ebrarmom08 bütün hazırlıklar tamam oğluşu bekliyoruz artık 1 Nisanda kavuşuyoruz Allah izin verirse 🤰💙
- Nisan ayı doğumu birlikte bekleyelim tartışmasında
mehtap4925 37+1 🤰 1 Nisan da doğumum var Allah izin verirse ☺💙
- KAÇ HAFTALIKSINIZ HANGİ MEYVE SEBZE OLDUNUZ 🥥🍎🍈🍉🥕🥦🌽 tartışmasında
ilkgozagrim__ 37+1 marul kadar 💚 Uygulamaya göre 20 gün ama sezeryan olacağım için doktorum 1 nisana gün verdi 9 gün kaldı ☺🤰💙
- Bebeğinin ve Senin Burcun💫 tartışmasında
Eslimayaras benimde yükselmişti şuan ilaç kullanıyorum 3 gün 50 mg 4 gün 25 mg sabahları kahvaltıdan yarım, saat önce kadar dün yine kan, verdim düşmeye başlamış çok şükür ilaçla kısa sürede düşüyor merak etmeyin