gulcanak02_ bencede kuzum en iyisi bi değerlendir mutlaka medicine hastanesi hep böyle inanılmaz pahalıydı gerek var mı o kadar para vermeye tartışılır🫠 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh gidersen memnun kalırsın 🌹
Hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz ?
Sumeyyeyldz yok benimki operatör doktor ama birde doğum gece olursa kendi doktorunuzu isterseniz ayrı bir ücret de istiyorlar mı
Elahh14 ben paketi Mart ayında 18bin TL’ye aldım ancak fiyatlarına zam gelmiş olabilir.
bebegimibuyutuyorum doktorunuzun ismi ne acaba ben doktor arayışındayım da şuan
Heidihat mrb doktorunuz kim muayene doğum fiyatları nedir benm evimede yakın orayıda düşünüyorum kararsızm
@Yildizyildiz9490 bayrampaşa baypark 😊
eftelyaa1603 muayene ücreti 400 en son sorduğumda doğum fiyatı 6binden başlıyordu tekrar sormak lazım zam gelmistir
eftelyaa1603 doktorumda Binnur hanım
Heidihat memnun musunuz doktorunuzdan bnde bi gideyim bakalım
htcktkym kendi doktorum doğumu gelmiyormuş galiba sorduğum öyle söyledi gece gelirsen kim varsa o yardımcı olur ben buradayken ancak olur dedi cuma günü planlamaya gideceğim detaylı bilgi alıp burdan yazarım isterseniz 6 yıl önce ablam Sefaköy medipolde doğum yaptı gece nöbette olan doktor başında bekledi sabah kendi doktoru gelene kadar doğurmuştu doktoru gelince kontrol etti ablam ve bebeği o kadar
@Anne2509 Mustafa Türkmen
eftelyaa1603 çok güzel ilgileniyor ben memnunum herkese göre degise bilir gidip bı kontrol olmanız lazim
Medicana Ataşehir dr burcu Yılmaz a randevu aldım . Daha biz miniciğiz ilk kontrolümüze gideceğiz inşallah 🙏 bu doktoru önerdikleri için gitmeyi düşündüm inşallah memnun kalırım . Sizde bu doktora yada hastaneye giden memnun kalan var mıııı ? 🌸🌸🌸
Heidihat Gidicem inş özelde düşünüyorum doğumu son haftalardaym hala karat vermedim
eftelyaa1603 ilk bebeğiniz mi
Heidihat Evet ilk gebeliğim 34+2 deyim bebeğim tersmiş şuan hastanedeym 31 kadarda baş pozisyondu sezeryan olursun dedi doktor dönmez mi artık yaa