aycatanriverdi yorumumda yazdığım gibi hastane bana hijyenik gelmiyor. Ali Emre bey farklı bir hastanede olsaydı kesinlikle ona devam ederdim. İnşallah sağlıkla alırsınız evladınızı kucağınıza 🙌🏻
Hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz ?
Redpanda inşallah şu ana kadar gittiğim kadarıyla temiz geldi bana
Yildizyildiz9490 bağcılar TRG hospitalist Binnur Babacan
aycatanriverdi yılbaşında eltim orda doğum yaptı. Yemek kapları vs beni çok iğrete etmişti. Hala da derim Ali Emre bey başka hastanede olsa kesinlikle ona giderim. Ayrıntıcı ve pimpirikli biri, tam olarak benim gibi 😂😂
Emel_34 fiyatı ne kadar
Redpanda bence simdi tekrar git yakın zamanda arkadasım dogum yaptı baya özenli davranıyorlar hijyen açısından da iyiler bence ben de gidiyorum bir sorun göremedim çok fazla
aycatanriverdi ben 15 gün sonra doğuruyorum inşallah 😌 içinize sindiyse, bir şeyler düzeldiyse ne kadar güzel. Size hayırlı doğumlar diliyorum. Dediğim gibi ben hastaneye karşı olumsuz tutum içindeyim ama Ali Emre bey kesinlikle çok iyi bir doktor🌸
Ziynet_demirkan normal 18 sezeryan 20 bın
gulcanak02_ merhaba bende oraya gidiyorum doğum fiyatı hakkında bi bilgin var mı acaba
gulcanak02_ bende tea hanıma gidiyorum ilk doğumumu da orda yaptım ama eşim sordum zorunlu sezaryen 25.000 demişler tabi doğumum şubata gelecek gene zam gelir o zamana kadar inan doktorumdan çok memnunum ama erdem hastanesine gitmeyi düşünüyorum fiyat olarak daha uygun gelmeye başladı
gulcanak02_ medipol 16-20 milyar arası doktora göre değişiyormuş
Ceremua bende doktorumdan memnundum ama 3 ay içinde iki kere zam yaptılar 450 di 750 oldu sorun değil benimkide aralıkta gözüküyor doğumum ama sürekli zam olması çok saçma muayne ücretleri gibi doğum ücretleride yükseliyo en sonki muayneme esenler medipole gittim doktorum gayet güler yüzle karşıladı beni 30+4 te gitmeme rağmen kimisi surat yapıyo ne kadar özelde olsa
Ceremua normal doğum 7 ilk doğum yapacaklara ekstra indirim var daha uyguna geliyor zorunlu sezeryan 9 keyfi 16 sigorta karşılamıyo ben daha karar vermedim ama yine medıcıne göre uygun birde ben o hastahaneyi biliyorum yengemlerin ikisi orda doğum yaptılar ikisinin yanındada ben vardım doktorlar ebeler iyi başta gidicektim ama evime yakın diye medıcıne tercih etmiştim zamlardan sonra vazgeçtim