naneliseker_ Kızlar meyve olarak muz tüketen var mı, etkiler mi ? Meyve olarak bi muzu seviyorum hem bebege de faydalı diye ama sekeri çökmüş tarçınlı falan yenilmez mi?
Kubra_haciomer naneliseker_ muzdan önce 1 kase tarçınlı yoğurt yerseniz 10 dakika sonra da meyve ve çiğ fındık yerseniz fazla Yükseltmiyor. Ama muz ben de tüketmiyorum fazla yükseltiyor.
Kubbbb Melike_4949 merhaba öğlen kahvaltıdan sonraki ara öğünde 1 elma 3 çilek yoğurt yedim iki saat sonra yemek yemeden ki açlığım 110 çıktı yüksek çıkmış oluyor değil mi tokluk ise 129 elma yarım mı yemem lazımdı
Kubra_haciomer Kızlar kabak mücver yaptım sadece kabak yumurta kabartma tozu 1 kaşık un fırına attım harika oldu ve şekeri de yükseltmedi 🥰🥰 deneyebilirsiniz aynı şeyleri yemekten bıkanlar için 🌸🥲 yanına da cacık ya da süzme yoğurtlu harika oluyor 💆
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer sınırda çıkarıyor veya sınırın bir tık üstünde ama tıka basa doymuş oluyorum sürekli yemesem de arada yiyorum yani
Melike_4949 @minik_kurabiyeee ya benim hiçbir şey yapmaya halim yok 😅 ne olacak böyle yapamıyorum diye ağlıyorum birde