minik_kurabiyeee 2lokummannesiii hiç mi almadın hamilelik boyunca ay evet geçen gün bahsetmiştin hastalık çok kötü oluyor vallaha aynen sen bebeği besliyorsun sadece😅
minik_kurabiyeee Aynurkrm anladım canım yine aralarda düşüyor açlığın sınırı 100 değil mi 90 95 olması gerekiyor 🥲 aynen akşam bir şey yendiği zaman da da çok yükseltiyor maalesef ve gebelik haftası da ilerledikçede insülin ihtiyacı artıyor insülinden korkma başlatırsa eğer vurul
Melike_4949 @minik_kurabiyeee öğlene ne yapıyorsun menüde ne var artık yemek muhabbeti bunalttı beni ya 😅
naneliseker_ Kızlar meyve olarak muz tüketen var mı, etkiler mi ? Meyve olarak bi muzu seviyorum hem bebege de faydalı diye ama sekeri çökmüş tarçınlı falan yenilmez mi?
Kubra_haciomer naneliseker_ muzdan önce 1 kase tarçınlı yoğurt yerseniz 10 dakika sonra da meyve ve çiğ fındık yerseniz fazla Yükseltmiyor. Ama muz ben de tüketmiyorum fazla yükseltiyor.
Kubbbb Melike_4949 merhaba öğlen kahvaltıdan sonraki ara öğünde 1 elma 3 çilek yoğurt yedim iki saat sonra yemek yemeden ki açlığım 110 çıktı yüksek çıkmış oluyor değil mi tokluk ise 129 elma yarım mı yemem lazımdı
Kubra_haciomer Kızlar kabak mücver yaptım sadece kabak yumurta kabartma tozu 1 kaşık un fırına attım harika oldu ve şekeri de yükseltmedi 🥰🥰 deneyebilirsiniz aynı şeyleri yemekten bıkanlar için 🌸🥲 yanına da cacık ya da süzme yoğurtlu harika oluyor 💆