Kubra_haciomer naneliseker_ muzdan önce 1 kase tarçınlı yoğurt yerseniz 10 dakika sonra da meyve ve çiğ fındık yerseniz fazla Yükseltmiyor. Ama muz ben de tüketmiyorum fazla yükseltiyor.
Kubra_haciomer Kızlar kabak mücver yaptım sadece kabak yumurta kabartma tozu 1 kaşık un fırına attım harika oldu ve şekeri de yükseltmedi 🥰🥰 deneyebilirsiniz aynı şeyleri yemekten bıkanlar için 🌸🥲 yanına da cacık ya da süzme yoğurtlu harika oluyor 💆
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer sınırda çıkarıyor veya sınırın bir tık üstünde ama tıka basa doymuş oluyorum sürekli yemesem de arada yiyorum yani
Melike_4949 @minik_kurabiyeee ya benim hiçbir şey yapmaya halim yok 😅 ne olacak böyle yapamıyorum diye ağlıyorum birde
Melike_4949 minik_kurabiyeee üç saatir bakkala gitmek için kalkmaya çalışıyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum bugün 😅😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee valla ya inşallah şimdi yemek yapicam makineye çamaşır attım hala sericem bugün biraz sancım oluyor birde yüzüm şişmiş ödem olmuş aynen öyle canım ama ağırlık çok oluyor son aylarda
minik_kurabiyeee Melike_4949 çok mu sancın var yüzün niye ödem olmuş ki tansiyonun mu yüksek acaba dikkat et canım valla ben şuan 29. Haftadayim agirlastigimi hissediyorum yavaş yavaş seni hiç düşünemiyorum 😅