Premsesko Babydurubaby Melike_4949 Deletedmom_112 minik_kurabiyeee 🧿🧿Arkadaşlar bu saatlerde acıkıyorum gibi yiyor musunuz birşeyler şekerimi ölçsem düşükse yesem atıştırsam ne olur
N-Betul-K Babydurubaby yani bende beklicem ozel hastane olunca doktorlar birbirlerine pasliyor resmen
Melike_4949 Premsesko süt yoğurt zeytin salatalık vs yiyorum ben acıkınca hafif bir şey atıştırabilirsiniz
Deletedmom_112 Premsesko karabuğday patlağına ya da wasaya labne üzerine domates yanına zeytin 1 bardak süt ile öyle yiyorum
Melike_4949 Babydurubaby Allah korusun canım evet haklısın şimdi gittim alışveriş yaptim sağlıklı meyvelerden falan aldım
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla bütün mutfak malzemesini aldık birde bebişe şampuan vücut losyonu deterjan falan aldım sen neler aldın😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee herşey çok pahalı ya bizdr öyle alışveriş yaptık ama bebek için pazar günü gidicez inşallah
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım benim iştah değilde böyle soğuk soğuk birşey içme isteği var bir kaç gündür çay içiyorum su içiyorum kesmiyor ama
Melike_4949 minik_kurabiyeee kız bizimde görünürde birşey yok 😅 1250 lira tuttu bir avuç zeytin 55 lira
Deletedmom_112 Guzelligim 11 de kahvaltı gece en son 10 11 gibi ara öğün yapıyorum gece geç yatıyorum ben
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay yok valla her şeyi yemek istiyorum 😂😂😂 aşırı acıkmaya başladım hem soğuk bir şeyler içmek istiyorum hem çok yemek istiyorum