Deletedmom_112 Gulsahkizilkan evet muhtemelen artık sürekli damardan alacağım doktor da doğumda çok kan keybedicez yükseltelim o güne kadar diyor
Tinii_minii_mom Guzelligim yaa tokluk şekeri ölçmek için bir saat civarı su içmemek mi lazımmm ay ben yemekten sonra hemen yarım litre içiyordum nerdeyse ya
Guzelligim Tinii_minii_mom canm valla bilmiyorm o postu bulamadım aslında konunun uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla yemekte de su icilmemesi gerekiyo canan Karatay demişti onu da ama bi dene istersen bi gün aynı şeyleri yiyip hemen şu iç öyle ölç yine subicme ölç bakalm ben çok şu içen biri değilim bebegim için iciyorm calisiyorm
Tinii_minii_mom Ben bu cihazları anlamıyorum tokluk bi ölçtüm 145 çıktı bir dakika sonra ölçtüm 120 çıktı neden bu kadar farklı çıkıyor başına gelen var mı
Deletedmom_112 Tinii_minii_mom arka arkaya ölçünce yanlış çıkıyor 20 dk geçmesi gerekiyor ilk ölçtüğün dikkate alınıyor. Bizim parmaktan parmağa sağ elden sol ele bile farklı çıkıyor değişik yani 😂
Babydurubaby Melike_4949 canım sen ani acıkmaların içim bişey bulundur tanında son haftaların bak dikkat et suyunda sıkıntı olmasın
Melike_4949 Gulsahkizilkan amin inşallah canım senin suyun nasıl geldi benim az önce bir ıslaklık vardi akıntı mı şu mu anlamadım birde bebeğin hareketleri de arttı
Gulsahkizilkan Melike_4949 Yok suyun geldiğini çok net anlarsıınn. Vcye gitmiştim sonra tam çıkıyodum birden bi boşaldıı 1 bardak kadar öyle anlaşılmicak gibi değil ama sen yinede takip et
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle canım ama kuru üzüm çok yükseltir dikkat etmelisin evet 1 paket daha alırsın ama inşallah doğumdan sonra geçer
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım yakında gelicek gibi karnım aşağı inmiş evet az yedim kan şekerim düşüyor diye
Premsesko Babydurubaby Melike_4949 Deletedmom_112 minik_kurabiyeee 🧿🧿Arkadaşlar bu saatlerde acıkıyorum gibi yiyor musunuz birşeyler şekerimi ölçsem düşükse yesem atıştırsam ne olur
Melike_4949 Babydurubaby Allah korusun canım evet haklısın şimdi gittim alışveriş yaptim sağlıklı meyvelerden falan aldım
N-Betul-K Babydurubaby şeker yuklemesinden sonra mi diyete basladiniz acaba ben 14+3 deyim pcos a bagli insülin direnci vardi suan kanda bakilan seker testlerim iyi cikiyor ama dahiliye doktoru diyetisyene yonlendirdi ben anlamadim seker yokken niye gideyim simdiden
N-Betul-K Babydurubaby yani bende beklicem ozel hastane olunca doktorlar birbirlerine pasliyor resmen
Melike_4949 Premsesko süt yoğurt zeytin salatalık vs yiyorum ben acıkınca hafif bir şey atıştırabilirsiniz
Deletedmom_112 Premsesko karabuğday patlağına ya da wasaya labne üzerine domates yanına zeytin 1 bardak süt ile öyle yiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla bütün mutfak malzemesini aldık birde bebişe şampuan vücut losyonu deterjan falan aldım sen neler aldın😂