Tinii_minii_mom Ben bu cihazları anlamıyorum tokluk bi ölçtüm 145 çıktı bir dakika sonra ölçtüm 120 çıktı neden bu kadar farklı çıkıyor başına gelen var mı
Deletedmom_112 Tinii_minii_mom arka arkaya ölçünce yanlış çıkıyor 20 dk geçmesi gerekiyor ilk ölçtüğün dikkate alınıyor. Bizim parmaktan parmağa sağ elden sol ele bile farklı çıkıyor değişik yani 😂
Babydurubaby Melike_4949 canım sen ani acıkmaların içim bişey bulundur tanında son haftaların bak dikkat et suyunda sıkıntı olmasın
Melike_4949 Gulsahkizilkan amin inşallah canım senin suyun nasıl geldi benim az önce bir ıslaklık vardi akıntı mı şu mu anlamadım birde bebeğin hareketleri de arttı
Gulsahkizilkan Melike_4949 Yok suyun geldiğini çok net anlarsıınn. Vcye gitmiştim sonra tam çıkıyodum birden bi boşaldıı 1 bardak kadar öyle anlaşılmicak gibi değil ama sen yinede takip et
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle canım ama kuru üzüm çok yükseltir dikkat etmelisin evet 1 paket daha alırsın ama inşallah doğumdan sonra geçer
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım yakında gelicek gibi karnım aşağı inmiş evet az yedim kan şekerim düşüyor diye
Premsesko Babydurubaby Melike_4949 Deletedmom_112 minik_kurabiyeee 🧿🧿Arkadaşlar bu saatlerde acıkıyorum gibi yiyor musunuz birşeyler şekerimi ölçsem düşükse yesem atıştırsam ne olur
Melike_4949 Babydurubaby Allah korusun canım evet haklısın şimdi gittim alışveriş yaptim sağlıklı meyvelerden falan aldım
N-Betul-K Babydurubaby şeker yuklemesinden sonra mi diyete basladiniz acaba ben 14+3 deyim pcos a bagli insülin direnci vardi suan kanda bakilan seker testlerim iyi cikiyor ama dahiliye doktoru diyetisyene yonlendirdi ben anlamadim seker yokken niye gideyim simdiden
N-Betul-K Babydurubaby yani bende beklicem ozel hastane olunca doktorlar birbirlerine pasliyor resmen
Melike_4949 Premsesko süt yoğurt zeytin salatalık vs yiyorum ben acıkınca hafif bir şey atıştırabilirsiniz
Deletedmom_112 Premsesko karabuğday patlağına ya da wasaya labne üzerine domates yanına zeytin 1 bardak süt ile öyle yiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla bütün mutfak malzemesini aldık birde bebişe şampuan vücut losyonu deterjan falan aldım sen neler aldın😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee herşey çok pahalı ya bizdr öyle alışveriş yaptık ama bebek için pazar günü gidicez inşallah