Melike_4949 minik_kurabiyeee afiyet olsun canım bende yarın tavuk ızgara yada balık yapicam 😅 bugün birşey yapmayacağım öyle atıştıricak birşey yaparım belki sabahtan beri midem yanıyor bulanıyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım ya güzel olur her gün yemekten insan usanıyor valla
sasha Melike_4949 ay kıyamam kırk bin kere maşallah, mucizenle en hayırlı şekilde kavuşmanı cani gönülden dilerim 🥰🥰🥰
Deletedmom_112 Guzelligim ayy ben bunu ilk defa görüyorum canım ama 2 saat sonrada ara öğün falan yapıyoruz o şekilde kaç litre su içebiliyorsun peki ara öğünle de suya dikkat edicek miyiz?
2lokummannesiii Deletedmom_112 bende içiyordum suyu öyle içmesem herhalde gün içinde hiç su içemem. Nasıl beklicem 2 saat ayrıca dediğin gibi ara öğün yapıyoruz.
Guzelligim Deletedmom_112 canm ben 2 saat olmasa da 1 1bucuk saat uyguluyorum çok zorlanirsam içiyorum tabiki 2 gündür doğru düzgün şu içmiyorum ama günde 2 lt içiyorum sen 2 saatte mi öğün yapıyorsun çok kısa değil mi
Deletedmom_112 2lokummannesiii ay su bile yediklerini etkileyip şekeri hızlı yükseltiyor şuna bak iyice sinirlerim bozuldu şekeri demgelesin diye de bol su için derler zaten zor içiyorum
Melike_4949 Deletedmom_112 kız kim diyor su şekeri yükseltiyor diye 😅 ben bol bol içiyorum birşey olmadı hiç yemekle birlikte icmiyorum yemeklerden önce ve sonra
2lokummannesiii Deletedmom_112 aynen öyle 2 saat ara ver iç günde az su içer öyle insan. Ben 1.5 litre zor içiyorum ya. Bazen 2 litre oluyor.
Deletedmom_112 Melike_4949 su içmek değil yemekten sonra içersen kana yediklerin hızlı karışıp yükseltiyormuş mantıklı da geldi öyle yani. 1 saat sonra hatta 2 saat sonra içmek gerekiyormuş. Yukarda @Guzelligim bahsetmişti orda okudum
Melike_4949 Deletedmom_112 aaa ben içiyordum hemen bazen üstüne dikkat edeyim o zaman banada mantıklı geldi
Guzelligim Deletedmom_112 evet canm kana daha çabuk karışınca sekeri yukseltiyormus sadece şekerle ilgili degilmis bi de zararları instagram da prof nazan uysal var onun bi postunda görmüştüm bulamadım ama size şekerle ilgili de araştırmaları var bakabilirsin
Deletedmom_112 Melike_4949 evet ben de içiyordum özellikle meyve yeyince süt ürünü içsemde su da içiyordum o da yanlış galiba
Melike_4949 Deletedmom_112 yani onu bilmiyorum canım ama normalde zaten mide sorunları yaşamamak için suyu hemen tüketmemek lazımmış
2lokummannesiii Gulsahkizilkan bunun için emzirmeyi bırakınca hapı varmış onu sorabilirsin eczaneye. Ciğerden kesiyormuş orda çalışan kızda çok çekiyormuş böyle çözüm bulmuş.
Gulsahkizilkan Babydurubaby 10 15 günde bayaa geçmişti benimm seninde geçer bir kaç güne çok mu acıyor kii. Beni gören maşallah çabuk toparlamışsın diyodu heep
Babydurubaby Gulsahkizilkan benim 8gün oldu hiç yatakta bütün gün yattığım olmadı açıkçası ama ben 3-5 güne geçer diye düşünüyordum :) 8 gündür eski halime dönemeyince garip geliyor :)
Melike_4949 Gulsahkizilkan ay kasıklarimdan bacaklarıma vajina kemiklerimde bir ağrı var ki 😅 belimde birde bir iki hafta daha beklese iyi olur inşallah