Guzelligim Tinii_minii_mom yemekten yarım saat öncesine ve yemekten 1 sonrasına içilmesi tavsiye ediliyor hatta 2 saat diyen uzamanlar bile var tabi kan şekerinin hızlı yükselmesine de sebep oluyormuş hemen icmek
Deletedmom_112 Guzelligim aaa ben yemekten sonra su içersem şekerim daha yüksek çıkıyor ondan mı yani
Tinii_minii_mom Guzelligim yaa tokluk şekeri ölçmek için bir saat civarı su içmemek mi lazımmm ay ben yemekten sonra hemen yarım litre içiyordum nerdeyse ya
Guzelligim Deletedmom_112 tabiki canm yemekte içmiyorum yemekten sonra 2 saat sonra iciyorm daha önce yazmıştım yine bunu
Melike_4949 minik_kurabiyeee ben genelde ıspanak pazı falan kavuruyorum üzerine sarımsaklı yoğurt güzel oluyor canım aklıma başka bir şey gelmiyor 😅 kabak yap yine
sasha Melike_4949 ay çok az kalmış maşallah ya kız mı erkek mi bekliyorsun? Ben minik bir oğluş bekliyorum 😋
Melike_4949 sasha masallah canım 🥰 bende minik bir prenses bekliyorum inşallah 💗🤲aynen az kaldı 37 den sonra gelir inşallah 😅
Deletedmom_112 Guzelligim ayy ben bunu ilk defa görüyorum canım ama 2 saat sonrada ara öğün falan yapıyoruz o şekilde kaç litre su içebiliyorsun peki ara öğünle de suya dikkat edicek miyiz?
Gayekaragoz sasha hayır Tabiki ama bunu gün içerisinde yap akşam fazla tatlı yiyince daha da artırıyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee afiyet olsun canım bende yarın tavuk ızgara yada balık yapicam 😅 bugün birşey yapmayacağım öyle atıştıricak birşey yaparım belki sabahtan beri midem yanıyor bulanıyor
sasha Melike_4949 ay kıyamam kırk bin kere maşallah, mucizenle en hayırlı şekilde kavuşmanı cani gönülden dilerim 🥰🥰🥰
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım ya güzel olur her gün yemekten insan usanıyor valla
2lokummannesiii Deletedmom_112 bende içiyordum suyu öyle içmesem herhalde gün içinde hiç su içemem. Nasıl beklicem 2 saat ayrıca dediğin gibi ara öğün yapıyoruz.
Guzelligim Deletedmom_112 canm ben 2 saat olmasa da 1 1bucuk saat uyguluyorum çok zorlanirsam içiyorum tabiki 2 gündür doğru düzgün şu içmiyorum ama günde 2 lt içiyorum sen 2 saatte mi öğün yapıyorsun çok kısa değil mi
Deletedmom_112 2lokummannesiii ay su bile yediklerini etkileyip şekeri hızlı yükseltiyor şuna bak iyice sinirlerim bozuldu şekeri demgelesin diye de bol su için derler zaten zor içiyorum
Melike_4949 Deletedmom_112 kız kim diyor su şekeri yükseltiyor diye 😅 ben bol bol içiyorum birşey olmadı hiç yemekle birlikte icmiyorum yemeklerden önce ve sonra
2lokummannesiii Deletedmom_112 aynen öyle 2 saat ara ver iç günde az su içer öyle insan. Ben 1.5 litre zor içiyorum ya. Bazen 2 litre oluyor.