Babydurubaby Melike_4949 benim eşim anlayışlı bu konuda , sucuk da tüketmiyorum ben şarküteri ürünü diye sağılsın eve hiç sucuk almaz canım çekmesin diye
Deletedmom_112 Guzelligim izlememeye çalışın ama sizin çok düşük şekeriniz börek falan denediniz mi kaç çıkacak
Guzelligim Deletedmom_112 ben şu an cihaza hiç güvenmedim ama halsizlesmeye de basladim artık. bebegin 10 günde kilosunda da bi artış yok yine de bi karsilastirayim başka cihazla deneyecek. sabah açıklarım hep düşük çıkıyordu annemler burdayken tost pisi falan yedim zaten 40 50 ünite artıyor sınırı geçmiyor yani
Deletedmom_112 Babydurubaby ay evet stres etkiliyor napacam bilmiyorum. Benim eşimde çok şükür benimle ot gibi besleniyor hiç bişey istemiyor Allah razı olsun eşlerimizden tek farkı o ekmek yiyor
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 benimde eşim aynı yaa benimle birlikte besleniyor bir günde demez ki benim canım şunu istiyor veya kendine yapmıyorsan bana niye yapmıyosun demez sağolsun o konuda çok anlayışlı benimkide benden fazla olarak ekmek yiyor 😂
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla bizde öyleydik ama kayınbabamgil bize kışlık patates getirmiş geçen hafta üzüldüm eşime patates kizarttim 😂
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yaa çok şükür aşırı güzel bir şey yaa böyle minnacık bir şey hareket ediyor 🥰
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende çok üzülüyorım hiç kızartma yapmadım diye boşver yapma diyor patates çok hassas noktam dayanamam ona sen tadına bakıyor musun yapınca patateste en çok yükselten şey en sevdiğim şey
Sedanurirken Sabahları kahvaltıda nasıl besleniyorsunuz kızlar ben bir yumurta salata domates 5-6 zeytin 1 bardak süt içiyorum, ama canım çok tost istiyorrrr bu gebelik şekeri çok zor gerçekten
Deletedmom_112 Sedanurirken aynı şekilde ama sabah çok midem bulandığı için az ekmekte tüketiyorum çavdar siyez tam tahıl falan.