minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yaa çok şükür aşırı güzel bir şey yaa böyle minnacık bir şey hareket ediyor 🥰
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 benimde eşim aynı yaa benimle birlikte besleniyor bir günde demez ki benim canım şunu istiyor veya kendine yapmıyorsan bana niye yapmıyosun demez sağolsun o konuda çok anlayışlı benimkide benden fazla olarak ekmek yiyor 😂
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla bizde öyleydik ama kayınbabamgil bize kışlık patates getirmiş geçen hafta üzüldüm eşime patates kizarttim 😂
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende çok üzülüyorım hiç kızartma yapmadım diye boşver yapma diyor patates çok hassas noktam dayanamam ona sen tadına bakıyor musun yapınca patateste en çok yükselten şey en sevdiğim şey
Sedanurirken Sabahları kahvaltıda nasıl besleniyorsunuz kızlar ben bir yumurta salata domates 5-6 zeytin 1 bardak süt içiyorum, ama canım çok tost istiyorrrr bu gebelik şekeri çok zor gerçekten
Deletedmom_112 Sedanurirken aynı şekilde ama sabah çok midem bulandığı için az ekmekte tüketiyorum çavdar siyez tam tahıl falan.
Guzelligim Deletedmom_112 yok 2 haftadır diyete çokta dikkat etmedim ama haftası ilerledikçe Ultrason yanlış ölçme olabiliryormus +-400gr
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 😂😂 ay bende bazen hamile olduğumu unutuyorum tekmeleriyle hatırlatıyor kendisini banaa😂
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 benimkide öyle diyor hatta soruyorum bazen ben yemediğim şeyleri yapmıyorum ya ne hissediyorsun diyorum hiç bir şey hissetmiyorum ki benim için önemli değil sizin sağlığınız daha önemli diyor ay geçen hafta kizarttim kendimde yedim hatta ama ondan sonra avmye gitmiştik baya yürümüştüm eve gelip ölçtüğümde 74 çıkmıştı baya şaşırmıştım