Melike_4949 minik_kurabiyeee bende bu akşam pirinç ile biber dolması yaptım bulgurum bitmişti iki üç biber dolması yedim yani üç kaşık pirinç hemen yükseltti 170 lerde çıktı
Babydurubaby Deletedmom_112 o zaman bence doktorunuzda dediyse ölçmeyin , ben de tatlı hamur işi falan evde yapmıyorum yemiyorum o yüzden de ölçmüyorum artık
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ya zaten arada yükselmeler sorun değil hep dikkat edip arada tabiki yiyebilirsin bana doktorumda ye diyor canın ne çekerse git abartmadan ye diyor ben daha haftam küçük diye cesaret edemiyorum
Babydurubaby Deletedmom_112 stres daha çok etkilemesin , benim eşimde tatlı ve hamurişi hiç yemez o yüzden biraz daha kolay oluyor sağlıklı beslenmem
Guzelligim Melike_4949 Yaa ne yiyorsun😊 Olctum şimdi nar ve kuru incir yedim kuruyemisle 95 çıktı kuru incir yukseltirdi yanlış olcuyo galiba basladim yine ölçmeye strese girdim
Melike_4949 Guzelligim birsey yemiyorum canım yumurta her gün tüketiyorum, et güvenli kasap olmadığı için yemiyorum Arada bilindik yerden köfte falan yeriz ,tavukta nadir hormonlu 😅 eşim hiç yemez bende arada yerim ,balık haftada bir falan
Deletedmom_112 Guzelligim izlememeye çalışın ama sizin çok düşük şekeriniz börek falan denediniz mi kaç çıkacak
Melike_4949 Babydurubaby benimkide hiç eli boş gelmez 😅 bendende biber patates kızartması sucuklu yumurta börek çörek istiyor yapmamı 🤦🏻♀️
Deletedmom_112 Babydurubaby ay evet stres etkiliyor napacam bilmiyorum. Benim eşimde çok şükür benimle ot gibi besleniyor hiç bişey istemiyor Allah razı olsun eşlerimizden tek farkı o ekmek yiyor
Guzelligim Melike_4949 yumurta bende tüketmeden kahvaltı yapamıyorum hep yumurta kilo aldırdı diyorm ama porsiyonlarim da fazlaydı Evet ya hormonlu tavuklar ama bazen mecbur kalıyoruz malesef
Babydurubaby Melike_4949 hadi ya :) benim eşim hiç paketli gıda da yemez sağlıklı beslenir bende o yüzden diyette zorlanmıyorum çok şükür :)
Melike_4949 Babydurubaby çok şükür canım benim eşimde yine bu aralar iyi sayılır meyve falan alıyor önceden hep çikolata baklava alırdı 😅😅 mecbur uyucak bana
Melike_4949 Babydurubaby öyle diyorum canım ama dün ona patates biber kızartmasi yaptım bir pateatesin ucundan yedim 😅😅 oda pateates taş gibi olmuş cinsi kötüymüş gözüm kaldı herhalde 🙈
Babydurubaby Melike_4949 benim eşim anlayışlı bu konuda , sucuk da tüketmiyorum ben şarküteri ürünü diye sağılsın eve hiç sucuk almaz canım çekmesin diye