sunshine_ Deletedmom_112 anlamadım ki bariz belli şeker var olan birşeyi tekrardan bakmaya gerek yok bence ama tekrardan yükleme yapılacakmış. Şuan kendime göre Bi düzen kurdum gibi açlığımda 90 ı geçmiyor bakalım yarın ne olacak
Deletedmom_112 sunshine_ şeker hastasına tekrar şeker yüklemek bu. Bana bile kan tahlillerimde yüksek çıkmıştı doktor yükleme yapıp şekerini riske atamam fırlatamam diyor
Guzelligim minik_kurabiyeee canm ben sizin gibi iyi diyete girmedim sizden biseler öğrendim ama 2 tabakta yemedim yemeyince halsizlestim bayağı sonra fazla kaçırdım
minik_kurabiyeee Guzelligim ilk zamanlarda emin ol bende senin gibiydim yeni yeni öğrenmeye başladım ve vücudumu tanıyorum şimdi neyin şekerimi yükselttigini biliyorum o yüzden biraz zaman tanimalisin kendine
Guzelligim minik_kurabiyeee valla canm 1 ay kaldı inşaAllah.saabahlari annemlerde fazla kaçırıyorum biraz bugün kontrolüm var bakalm
Kedisevercan sunshine_ normal değerler kaç olmalı peki. 3 kez kan aldılar benden. İlkinde açken. Diğer ikisinde şekerli su içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra aldılar
minik_kurabiyeee Melike_4949 benimde yüksek çıkıyor 2 gündür 109 çıktı yarın acilen endokrin doktoruna gitcem
Melike_4949 minik_kurabiyeee benim sabah açlığı da 100 ün altına düşmedi bir hamilelerde sınır 106 miş e nabizda öyle diyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 yok kuzum 95 üstü olmasını istemiyorlar bugün kadın doğum doktoruma gideceğimiz çok yükseldi bu ara İnşallah her şey normaldir yaaa😏 her bir gidişimde korku heycan bir arada yaşıyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay inşallah ya şu şeker bir ara düşüyor bir ara yükseliyor yaa kafayı yiyecek gibi oluyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee benim aynı canım bir değişiklik yok dün eczaneden Vivacehk alıcaktim yokmuş 🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa kötü olmuş bende yanıma şeker ölçüm cihazımi alıp götürecem doktorum makineni buraya getir burdakiyle karşılaştırma yapalım demişti
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee canım hemen korkma belki cihazdan yüksek çıkıyordur arada onlarında kafası karışıyor sen çok dikkat ediyordun ve en son kan tahlilinde gayet güzeldi yanlış hatırlamıyorsam
Melike_4949 minik_kurabiyeee hayırlı haberler ile gel inşallah canım ederim tabiki 🥰 bende bir dilim tam buğday ekmeği yedim 139 çıktı arada öyle yükselir birşey olmaz Allah’ın izniyle merak etme 🙏
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 evet cihaza güvenemiyorum yaaa çok dikkat ediyorum çok çok iyidi kan tahlilim