2lokummannesiii sunshine_ bence yapmalarına gerek yok zaten 140 olması gereken değer 181 çıkmış. Yani şekeriniz var demek. Tekrar yükleme yapmak gereksiz gibi geldi bana. 50 lik yapılıp sınırda çıkanlara tekrar yapılır diyr biliyorum.
sunshine_ 2lokummannesiii banada saçma geldi zaten yüksek çıkmış şeker var tekrardan neyi anlamaya çalışacaklar bende anlamadım
minik_kurabiyeee Guzelligim ben artık alıştım yaa hiç zorlanmıyorum o konuda sebze varsa 1 tabak fazla yiyorum
Guzelligim minik_kurabiyeee canm ben sizin gibi iyi diyete girmedim sizden biseler öğrendim ama 2 tabakta yemedim yemeyince halsizlestim bayağı sonra fazla kaçırdım
sunshine_ Deletedmom_112 anlamadım ki bariz belli şeker var olan birşeyi tekrardan bakmaya gerek yok bence ama tekrardan yükleme yapılacakmış. Şuan kendime göre Bi düzen kurdum gibi açlığımda 90 ı geçmiyor bakalım yarın ne olacak
Deletedmom_112 sunshine_ şeker hastasına tekrar şeker yüklemek bu. Bana bile kan tahlillerimde yüksek çıkmıştı doktor yükleme yapıp şekerini riske atamam fırlatamam diyor
minik_kurabiyeee Guzelligim ilk zamanlarda emin ol bende senin gibiydim yeni yeni öğrenmeye başladım ve vücudumu tanıyorum şimdi neyin şekerimi yükselttigini biliyorum o yüzden biraz zaman tanimalisin kendine
Guzelligim minik_kurabiyeee valla canm 1 ay kaldı inşaAllah.saabahlari annemlerde fazla kaçırıyorum biraz bugün kontrolüm var bakalm
Kedisevercan sunshine_ normal değerler kaç olmalı peki. 3 kez kan aldılar benden. İlkinde açken. Diğer ikisinde şekerli su içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra aldılar
minik_kurabiyeee Melike_4949 benimde yüksek çıkıyor 2 gündür 109 çıktı yarın acilen endokrin doktoruna gitcem
Melike_4949 minik_kurabiyeee benim sabah açlığı da 100 ün altına düşmedi bir hamilelerde sınır 106 miş e nabizda öyle diyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 yok kuzum 95 üstü olmasını istemiyorlar bugün kadın doğum doktoruma gideceğimiz çok yükseldi bu ara İnşallah her şey normaldir yaaa😏 her bir gidişimde korku heycan bir arada yaşıyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay inşallah ya şu şeker bir ara düşüyor bir ara yükseliyor yaa kafayı yiyecek gibi oluyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee benim aynı canım bir değişiklik yok dün eczaneden Vivacehk alıcaktim yokmuş 🤦🏻♀️