Guzelligim minik_kurabiyeee yok canm kafaya takmıyorum inan ilk aylar çok hızlı alıyordum şimdilerde dikkat ediyordum ama doymuyorum biraz porsiyonlarimi çoğalttim ya
Guzelligim minik_kurabiyeee sebze falan yediğimde doymuyorum yanina ya pilav ya ekmek yemeliyim ama pek mümkün olmuyor şu dönem de Daha çok et tavuk balik ağırlıklı beslenirler anca doyuyorm
Deletedmom_112 sunshine_ canım sonucun güzel çıkmış aç vermişsin galiba diyete devam et hba1c 5.6 yı geçmesin
sunshine_ Deletedmom_112 evet kuzum aç verdim yarın tekrar şeker yüklemesi yapacaklar ama inşallah yüksek çıkmaz
minik_kurabiyeee Guzelligim ben artık alıştım yaa hiç zorlanmıyorum o konuda sebze varsa 1 tabak fazla yiyorum
2lokummannesiii sunshine_ bence yapmalarına gerek yok zaten 140 olması gereken değer 181 çıkmış. Yani şekeriniz var demek. Tekrar yükleme yapmak gereksiz gibi geldi bana. 50 lik yapılıp sınırda çıkanlara tekrar yapılır diyr biliyorum.
Kedisevercan sunshine_ evet doktor değerler yüksek diye mesaj attı bana endokrine git demiş. Ama değerleri nerden görücem?
sunshine_ 2lokummannesiii banada saçma geldi zaten yüksek çıkmış şeker var tekrardan neyi anlamaya çalışacaklar bende anlamadım
Guzelligim minik_kurabiyeee canm ben sizin gibi iyi diyete girmedim sizden biseler öğrendim ama 2 tabakta yemedim yemeyince halsizlestim bayağı sonra fazla kaçırdım