Gulsahkizilkan Sermec27 Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tekrardan umarım bunda çıkmaz şekeriniiz:( kaça çıkıyodu öncekinde
Sermec27 Gulsahkizilkan hoşbulduk yani o zaman yüklemede açlık 95 tokluk 1. Saat 196 ikinci saat 188 çıkmıştı ya 140 üstü genelde 15 kez geçmişindr genelde düşük çıkıyordu ama bazen kendimi tutamadgm zamanlar olmuştu
Gulsahkizilkan Kızlar mosmor olmuş arka tarafım çok canım yanıyor yaa 😢 Yarın bi kendi doktoruma gidiyim diyorum
Babydurubaby Gulsahkizilkan bebişe bişey olmamıştır zaten ya suyu onu koruyor 💕için rahat etsin sadece belki ağrın için bişey verir
Gulsahkizilkan Babydurubaby Ayneen çünkü belimi falan çarpmadım popom sadece. Allah korudu gerçekten yaa 🙏🙏 Bepanten sürsem sorun olur mu acaba
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Belimi vursaydım varyaa düşünemiyorum bilee. 7 8 merdiven tak tak tak oturduğum yerde indim yanii
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ayy çok dikkat et yaa çok geçmiş olsun nasıl düştün ki bir anda başın falan mi döndü
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Yağmur yağıyodu bende marketten sipariş vermiştim adam aradı geldim diye bende onu almaya gidiyim dedim. Giydiğim terlikte kayıyomuş merdivenlerde ıslak tabii 1 merdiven bastım gerisi belli işte aşağı kadar düştümm