minik_kurabiyeee Melike_4949 1 saat fazla olabilir çok yorulursun yarım saat 45 dakika falan olsa yeter bence
Melike_4949 Babydurubaby ekmek bir dilim yiyordum onuda yemicem artık ki arads yemediğim oldu kurabiye falanda yemem bulgurda yemem byani olmazsa olmaz değil benim için bulgur birde kesinlikle yürüyüş yapmak lazım
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet valla bak benimkide yükseliyordu ya yeşillik yedim normale döndü ıspanak karnabahar brokoli balık falan aşırı iyi geliyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee teşekkür ederim canım öyle yapicam ufak kaçamaklarda yapmicam artık ya strese giriyorum sonra 😐
Melike_4949 minik_kurabiyeee toplamda bir saat yani canım o kadar uzun yürüyemem gün içinde ara ara yürüyecem
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle yükseliyor strese giriyorsun sürekli ölçmek zorunda kalıyorsun düştü mü düşecek mi diye
Gulsahkizilkan Sermec27 Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tekrardan umarım bunda çıkmaz şekeriniiz:( kaça çıkıyodu öncekinde
Sermec27 Gulsahkizilkan hoşbulduk yani o zaman yüklemede açlık 95 tokluk 1. Saat 196 ikinci saat 188 çıkmıştı ya 140 üstü genelde 15 kez geçmişindr genelde düşük çıkıyordu ama bazen kendimi tutamadgm zamanlar olmuştu
Gulsahkizilkan Kızlar mosmor olmuş arka tarafım çok canım yanıyor yaa 😢 Yarın bi kendi doktoruma gidiyim diyorum
Babydurubaby Gulsahkizilkan bebişe bişey olmamıştır zaten ya suyu onu koruyor 💕için rahat etsin sadece belki ağrın için bişey verir
Gulsahkizilkan Babydurubaby Ayneen çünkü belimi falan çarpmadım popom sadece. Allah korudu gerçekten yaa 🙏🙏 Bepanten sürsem sorun olur mu acaba