Zeynaaa0101 Merhaba kızlar, şeker yüklemesinde 75 gr da açlık 82 Tokluk 1 saat 183 İki saat 88 çıktı. Ölçüyorum sabahları 78 70 felan çıkıyor nadir 90 Yemekten sonra bazen 140 ları bile geçiyor.. Ama siz nasıl yapıyorsunuz benim yüklenmem çok mu yüksek cıkmış?
Guzelligim Zeynaaa0101 merhaba geçmiş olsun evet sınırı geçmiş o yüzden çok dikkat etmelisin dr diyetisyene endokrinoloji ye yönlendirdi mi
Melike_4949 Zeynaaa0101 ilk saat çok yüksek çıkmış neler yiyorsun tokluk 140 i benimde geçiyor genelde dikkat edince düşük çıkıyor açlıklarin güzel
Melike_4949 Guzelligim ben şeker yüklemesi yaptırmadım üç aylık h1A1C tahlili yaptırdim yüksekti öyle insülin başlandı ve haftam büyük olduğu içinde için diyet tek yeterli gelmiyor
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Yağmur yağıyodu bende marketten sipariş vermiştim adam aradı geldim diye bende onu almaya gidiyim dedim. Giydiğim terlikte kayıyomuş merdivenlerde ıslak tabii 1 merdiven bastım gerisi belli işte aşağı kadar düştümm
Sermec27 Gulsahkizilkan inşallah evet çok kötü ufacık bir şey çıkarıyor hep aç oluyorsun canının istediğini yiyemiyorsun çok zor
Zeynaaa0101 Melike_4949 ben çiğer geliştirici olduktan sonra böyle oldu bende normalde şeker de yoktu gebelik şekerine dair hiç vi şey de yoktu. O kortizonlu ilaç da yapabiliyormuş bilmiyorum ki. Ama 75 lik yüklediler 180 di sınır benim 183 çıktı 😔
Melike_4949 Gulsahkizilkan bugün bebek için gidicem şimdi canım dün dahiliye gittim doz arttirdilar yine
Gulsahkizilkan Melike_4949 Hadi yaa az geliyor demek mi insülinn. İnşallah bu doz iyi geliir. Haber ver bize
Melike_4949 Gulsahkizilkan inşallah canım ya şimdi gideceğim devler hastenesi ama geç kalıcam randevuya muayene etmezler mi acaba 15 20 dk geç kalsam offfffffffffff 😐