Melike_4949 Babydurubaby abooo 55 bin ne 😅😅 bende araştırma hastanesi ve özel gidip geliyorum özelde doğum zor görünüyor galiba bu gidişle maşallah canım 🥰
Babydurubaby Melike_4949 evet çok pahalı şimdiki gittiğim hastane daha normal fiyatı o yüzden bunu tercih ettik 🙏🏻
minik_kurabiyeee Babydurubaby iyi yapmışsınız aşırı pahalı çünkü akşama ne yapacaksın menün belli mi😂
Babydurubaby minik_kurabiyeee akşama dışarda yiyeceğiz bugün :) bu haftam biraz yoğun geçti mola verdim yemek işine bir günlük :)
Sevgisss minik_kurabiyeee ya doktorada söyledim 160ı hiç geçmedi çok şükür o geçtiği de 3tür en fazla oda hiç problem değil bu değerler dedi öyle rahatladım biraz
minik_kurabiyeee Sevgisss çok şükür benimde bazen arada öyle yükseliyor onun haricinde stabil tutmaya çalışıyorum 22+2 haftalığiz daha çok var
Sevgisss Guzelligim hayır çağırmadı bende buna takıldım biraz herhangi bir sorun olursa gel dedi sadece onun dışında sıkı kontrol istemedi 36da gel gün verelim dedi 😏
minik_kurabiyeee Babydurubaby yaaa afiyet olsun 🌺 geçen gün bizde dışarıda yiyelim dedik ama ben cesaret edemedim geri evde yedik
Melike_4949 Babydurubaby masallah canım benim hastenemde 19 21 Bin güncel fiyattı doğuma kadar kaç olur bilmiyorum
Sevgisss minik_kurabiyeee valla banada az kalmış diyorlar ama geçmiyo allah yardımcımız olsun çabukcak geçsin sağlıkla hepimiz kavuşalım 🤲
Babydurubaby minik_kurabiyeee dışarıda ya balık yiyoruz yada ızgara yoksa bende diğer şeylere cesaret edemiyorum :(
Babydurubaby Melike_4949 anladım canım, bende maslak Acıbadem’e gidiyordum hamileliğimin başından beri bugün Koşuyolu medipole gittim doktoru çok tavsiye etmişlerdi memnun da kaldım şükür. inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırız bebişleri hepimiz
minik_kurabiyeee Sevgisss aynen benim cevremdekiler de çok çabuk geçti ne ara öyle oldu falan diyolar ama yok yani bana hiç geçmiyor 😂😂